|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ביקורת על האתר - עיצוב ותכנות - לא תוכן
שלום אנשים
![]() סיימתי אתר חדש ללקוח שלי. העיצוב והתכנות מוכנים, כעת נשאר רק התוכן. בנתיים הוספתי באתר תוכן מאתר קודם שתכנתתי (לא שייך לי האתר). http://eyesoft.co.il/mythology/default.asp האתר עומד בתקן כמובן: http://validator.w3.org/check?uri=ht....il/mythology/ אנא, תנו ביקורת בונה בלבד. --- מקומות שבהם לא כתוב ע"י מי נכתבה ההודעה, או התאריך, זוהי לא תקלה, אלא פשוט הזנתי את המקומות הללו ישירות למסד ולא הזנתי משתמש ותאריך. --- יום טוב ![]() דרך אגב, זה יהיה בסדר אם אני אפרסם גם אשכול בפורום ביקורת אתרים ? או שמותר לי רק במקום אחד ? Last edited by Eye-Soft; 27-02-06 at 16:37.. |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
פורום ביקורת אתרים ..
מועבר ...
חבר פורום
|
יפה מאוד =]
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
יפה מאוד =]
אהבתי. |
![]() |
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
פורום = פורום שהלקוח שלי יפתח לעצמו. יש שם: מודול חדשות. מודול קטגוריות. מודול כתבות (מחולקות לקטגוריות ולשנים). מודול תגובות. מודול יצירת קשר (לא באימייל, שליחה למסד). מודול משתמשים. מודול מערכת באנרים. חיפוש. עמוד צוות. וחשוב מכל פאנל הניהול, שאותו לא אוכל להציג... ועוד דברים קטנים שאינם מודולים. תודה. Last edited by Eye-Soft; 27-02-06 at 19:35.. |
|
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() ויש קישור, הלוגו :P |
|
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|