|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
עלה לי רעיון כלשהו שיעשה את מערכת ניהול התוכן פשטוה יותר. כנסו בבקשה.
שלום לכולם
![]() חיפשתי לי מערכת ניהול תוכן, רציתי אפילו לבנות אחת, אבל ראיתי שזה לא כל כך פשוט לבנאדם שבקושי יודע PHP[אני ממש מתחיל]. אז חשבתי לי על רעיונות, שיעשו את המערכת בעצם פשוטה יותר וקלה יותר לבנייה. ועכשיו אחרי שעלה לי רעיון, אני רוצה לשאול אותכם האם זה הגיוני ואפשרי בכלל. *אני לא יודע בדיוק איך מערכת ניהול תוכן עובדת, לכן אם כך היא עובדת תקנו אותי ![]() אז הרעיון הוא כזה, ישנו אתר, שבמקום החלק של הטקסט שאני יכתוב[לא דרך מערכת כלשהי] אני יציב לו משתנה, לדוגמא Tal. ואז, דרך הפאנל ניהול שאני יבנה[גם כן משו פשוט], אני יאפשר עריכת/הוספת משתנים. ואז כשמנהל האתר, יערוך דרך פאנל הניהול את המשתנה Tal, ויקבע כי המשתנה Tal הוא בעצם "123456789", באתר המשתנה Tal יופיע כ "123456789". אז השאלות שלי הם: 1. האם זה אפשרי לעשות שימוש בדבר כזה? 2. צריך ידע מיוחד בשביל לבנות את זה?[ושוב אני יגיד, אני צריך משהו ממש פשוט ומינימלי]. 3. יש דרך ליצור משתנים דרך הפאנל ניהול, אבל למקם אותם ידנית? וזהו לבינתיים, תודה רבה לכל העוזרים ![]()
# 2 |
מנהל ראשי בדימוס
|
1. אפשרי
2. ידע בסיסי של החלפות משתנים. 3. כן יש, אבל לא מומלץ כלל... אתה סירבלת את כל העניין ועדיף שתציב משתנים בטקסטים גדולים... אתה סתם עושה אתץ המערכת כבדה וחסרת תועלת שכך תצטרך להוסיף כל פעם משתנה.. בקיצור הרעיון לא טוב בכלל..! |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחח כתבתי את זה קצת ארוך.. אני יסביר בקצר ובפשטות:
1. להציב משתנה באזור טקסט כלשהו. 2. לערוך את המשתנה דרך פאנל הניהול שאני אצור. 3. המשתנה שמוצג בעצם השתנה למה שערכתי בפאנל. 4. האפשרויות של הפאנל יהיו עריכה והוספה של משתנים. ![]() אז כמו שהבנתי מאלמוג, זה אפשרי. אבל מה הכוונה יעמיס על השרת? זה ממש מעמיס שמרגישים הבדל? או שזה לא כזה עקרוני? וידע בסיסי במשתנים יש לי ![]()
# 5 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
איזה רעיון בעי.. חחחח טל מאיפה אתה מפליץ רעיונות כאלו?
הסתכלת בעמוד הזה של המשפטים של הפורומים המוכנים ואמרת "בונ'ה אפשר לעשות אותו רעיום רק למערכת ניהול" חחחח... טל טל טל... קשה המצב אה? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחח איזה פורומים?!
אני אומר לך את האמת, בחיים לא ראיתי או שמעתי מערכת שעובדת על דבר כזה! בגלל זה שאלתי אם אפשרי ![]()
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
טל, זה יצטרך להיות משתנה Application, שתקף לכל האפליקציה.
זה אפשרי, וזה מטופש. אתר עם 1000 מאמרים יטחון לך את השרת בצורה מטורפת. יש שיטות הרבה יותר פשוטות, ואתה תסתבך עם זה, כי הרבה מהשרתים מגבילים את גודל משתני ה Application בקיצור, רעיון טוב לתרגול משתני Application, רעיון רע ליישום. |
![]() |
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהה הבנתי..
אממ די מבאס =\ אפשר הסבר קצר על איך מערכת ניהול תוכן רגילה עובדת? באיזה שיטות כאילו?
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש DB, יש בו טבלאת מאמרים וטבלאת משתמשים. טבלאת המאמרים מכילה מאמרים, שבדפי הצגת המאמר נשלפים, טבלאת המשתמשים מכילה את ההרשאות של גישה לניהול (שמשם מעדכנים, מוחקים ומוסיפים מאמרים). |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש חדש
|
DB, לולאות..... ועוגיות או סאשאן להתחברות
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|