|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
כמה שאלות בקשר לפתיחת עסק..
אני וחבר עכשיו רוצים לפתוח "עסק" כלומר חברת איחסון..
עכשיו אנחנו רוצים לעשות כמה שלבים בישביל שהחברה תתחיל ברמה גבוהה ולא רמה נמוכה.. קודם כל רציתי לדעת אם בבכלל שווה לפתוח חברת איחסון אמרו לי שאם אתה רציני והכל תפתח וחלק שיש להם כבר עסק של חברת איחסון אמרו לי שלא שווה באמת לא שווה ?או שאולי הם מפחדים ממתחרים להם ? אממ ועוד כמה דברים רציתי לדעת איפה אני יכול להירשם בתור עסק חוקי .. וגם איפה אפשר למצוא שרת יעודי טוב. במחיר טוב. חברה טובה. אשמח אם תענו לי על שאלות אלה.. תודה ויום טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
דבר ראשון, שווה לך להקים עסק אך ורק אם אתה לא ילד קטן, מדבר שפה רהוטה, רציני ובעל הרבה זמן השקעה. אם אין לך את כל זה, אל תנסה אפילו לפתוח עסק.. אתה לא תצליח.
דבר שני, אם החלטת כן לפתוח, תתחיל על קטן. אל תמהר. בהתחלה תקנה עיצוב איכותי, תיכנות, ורייסלר. אם ישר תתחיל עם יעודי \ מיני יעודי ולא תצליח, הפסדת הרבה כסף. אם תראה שאתה מצליח, תעלה למיני יעודי(: בכל מקרה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני מכיר פה ואפילו אתה יכול לראות, שהרבה עסקים שמצליחים פה מדברים בסלאנג אחר (אחי, אוחותי) זה לא רהוטה, ואכן הם מצליחים, אז זה לא כ"כ קשור לדעתי השפה כל אחד והאופי שלו |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
במידה ואתה פונה למגזר עיסקי אז אתה לא תפנה לבעל העסק "מה קורה גבר ?" אלא אתה תפנה אליו בצורה מכובדת כדיי להראות שהרמה שלך גבוהה . ולגביי ההודעה . אז בעיקרון במידה ואתה רציני ויש לך זמן להשקיע למה לא ? ומה שהכי הכי חשוב אל תחשוב על רווחים . בהתחלה אתה תאכל איך נגיד הרבה חרא . במידה ואתה תתחיל בגדול אתה ישר תיפול . (יצא חרוז ![]() עכשיו תעשה קודם כל את כל החישובים שלך כמה זמן יש לך , מה מו מי וכו' . לאחר מכן תחזור בתשובה אם אתה מסוגל לפתוח עסק או לא . ודבר איתי אני באייסי שלך אם אתה צריך עזרה . (293804665) . בברכה , מאור . |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
בוא נגיד ככה ...
אני בן 15.. שפה רהוטה בוא נגיד שאני מדבר רגיל אבל אני לא יפנה ללקוח כבוא נגיד.. מה קורה גבר..וכאלה.. אני ידבר איתו כמו שאני יודע לדבר אל אנשים... אמממ זמן יש לי והרבה.. בקשר לריסיילר בזה אני תקוע.. חלק אומרים לי תפתח ישר יעודי חלק ריסיילר.. ואם אפשר לענות לי על השאלה של המס איפה אפשר להירשם וזה.. |
![]() |
![]() |
# 6 | |
אחראי פורום
|
ציטוט:
לדעתי תפתח את העסק על ריסלייר ולאחר מכן שתראה כי יש לך מספיק רווח כדי לעבור לייעודי (לפחות לחודשיים) תעבור. לפני כן לא שווה כי בהתחלה לא מרוויחים הרבה ואז ההוצאות שלך גבוהות מאוד. לגבי המס - http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=12057 המשך יום נעים.
![]() |
# 7 |
חסום
|
מניסיון ?
תחשוב על זה כך : אתה תלמיד כרגע , יש לך מבחנים יש לך הרבה עבודה בהמשך .. (תיכון .. ) אני ממליץ לך להמתין עד שתסיים לימודים או להמתין לאחרי צבא , אתה תראה שבמשך הזמן זה יפריע לך (בדיוק כמו שזה הפריע לי) וברגע שזה יפריע - ההורים יתחילו ללחוץ והציונים ירדו (חס וחלילה) ואתה תהיה כל כך מתוסכל מזה שאתה בסופו של דבר תסגור את העסק כי אין לך ז-מ-ן לנהל אותו . המלצה שלי ? תמתין עד שתסיים את שלב התיכון ורק כשתהיה בוגר מספיק ובעל זמן , אז יש לך את כל הדלתות פתוחות בפנייך . לא שאני לא מעודד שתיכנס , בכלל לא אני אשמח לראות עסקים שיפרחו , אבל אתה צריך להבין שאתה תצטרך להקריב כמה דברים ואם אתה לא תסתדר אתה עלול ליפול בגלל זה .. ילדים בגילך אוהבים ללכת לחברים , לצאת בימי שישי , להיות באיזשהוא מקום אחה"צ (ובמקום זה תצטרך לשבת על התחת ולתמוך .. ולענות לשיחות ..) אני אישית נגד , אלא אם כן אתה מוכן לקחת את הלימודים הצידה ולוותר על העתיד שלך . ואם אתה חושב שזה לא יפריע (יותר נכון בטוח שלא יפריע) לך על זה . |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
שחושבים על זה ...זה באמת כזה קשה לקחת את הכל הצידה בישביל זה... אבל בוא נגיד ויש לצידך עוד שותף בערך בגיל 17 משהו זה גם טוב.. כי בוא נגיד אחד יכול לתוך המון זמן.. ואני למשל יכול לתמוך ורוב שעות היום..... אבל תודה על ההצעה אני ישמור אותה.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
אני עובד עם שותפי רון כשנתיים ומנסיון אני אומר לך שתצטרך בכל זאת לשבת הרבה זמן ולתמוך בלקוחות, אני גם מניח שעל ההתחלה אתה תקבע מחירים זולים בכדי שלקוחות יבואו לקנות אצלך, אז יבואו מלא ילדים שלא יודעים בכלל להשתמש באחסון. ולפעמים זה אפילו קצת יותר מתמיכה, יש לקוחות שבאים אליך רק לתמיכה ויש את אלה שסתם רוצים לדבר איתך, אם אתה לא תענה להם הם יעלבו. תחשוב על זה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אוקי הבנתי..
אבל אני בכל זאת מתעקש לפתוח :P חחח אבל אני רק רוצה שיענו לי שניה.. איפה אני נרשם למס ? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|