|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
אחראי קהילה
|
שי טואג - שקרן אחד גדול!
שלום לכולם,
ברצוני להעביר ביקורת על שי טואג, זה התחיל ככה : פתחתי את העסק שלי ז"ל [servland.co.il] וקניתי ממנו ריסלייר, כמובן אז הוא היה נראה לי בנאדם אחלה, OK, אז קניתי ממנו הכל היה טוב ויפה,לאחר כמה ימים הייתה לו נפילה [יום וחצי בדאון], אחרי שבועיים החברה שלו נסגרה, והלקוחות שלי התעצבנו כי 5 ימים האתר שלהם לא עבד [תשלום לריסלייר אחר + עידכון DNS], בקיצור, עברתי והכל, דיברתי עם שי והוא אמר שהוא ייתן לך 2 דומיינים במתנה[לא מתנה, כפיצוי, זאת אומרת הוא חייב!, מאז שהוא אמר, חלפו אולי 3 חודשים.. זה התחיל בכך ש.. הוא שבועיים אמר לי שכרגע הויסה לא אצלו ואבא שלו צריך לקנות ויזה חדשה.. משהו כזה.. לאחר מכן שהיה לו הוא הזמין מספקית דומיינים עולמית [directadming משו כזה] והדומיינים לא הגיעו כי "הספקית חרא", אחר כך הוא אמר שהוא שלח לדניאל בייסיקנט וורק "כסף" ל2 דומיינים, המציא לי תירוצים שהכסף לא הגיע, והלך לשלוח שוב, 3 פעמים.. אחר כך, הוא אמר לי שדניאל באיטליה, והוא שלח לדניאל ודניס ילך לבדוק אם הכסף שם, אחר כך הוא אמר לי שדניס מזמין את הדומיינים, ראיתי שהם לא מגיעים אז פניתי לדניאל לראות מה נסגר, לאחר ששלחתי את ההודעה הפרטית לדניאל, שי כותב לי : "מצטער, לא הזמנתי לך את הדומיינים", לאחר מכן התעצבנתי, הוא "הזמין" מגודדי [לפני כשבועיים] ועדיין לא הגיעו הדומיינים, למרות שאין לו עסק, אל תתקרבו אליו. |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
עצוב לשמוע על הנוכלים בארצינו הקטנטונת, גודדי מספקים תוך שנייה לאחר הרישום,
אך ה DNS לוקח 24 שעות גג
חבר וותיק
|
מה הכינוי שלו כאן?
|
![]() |
# 4 |
אחראי קהילה
|
Shay מנהל פורום דומיינים.
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
ואואו עצוב לשמוע :-(
|
![]() |
# 7 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
בטוח?....נראה בן אדם ממש נחמד.....
|
![]() |
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
הווו.. טוב לדעת.
נחכה לתגובה שלו.. |
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ידוע
גם שהוא סגר את החברה הוא תקע את כולם בשרת שלי ולא הביא לי שקל על זה..... קיצר עבד עליי שהוא שלח כסף וכל מיני דברים ולא ראיתי ממנו נאדה והרבה אנשים היו בהתחייביות וכאלה (כמוך לדוגמא) |
![]() |
# 10 |
חסום
|
גם לי לפני כשבועיים אמר ששלח לי 85 שקל בדואר על שרת משחק קיבל את השרת משחק באותו רגע שהוא אמר לי שהוא שלח
ולאחר 3 ימים עוד חיכיתי לכסף כמובן שכלום לא הגיע .... |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|