|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
Source-Network מחפשים ספונס לשרתי קלאבים לסורס
ערב טוב.
בשבועות האחרונים חברת Source-Network שעוסקת בתחום css חזרה לפעילות. לאור בעיות כספיות אנו לא יכולים לקנות שקתי משחק וברצוני לשתף אותכם בהצעה הבאה: חברתנו צריכה 2-5 שרתי משחק 66 tickrate,רצוי גישת SSH ומקום של 14 סלוטים שרצים על לינוקס. שרתי המשחק האלו ישמשו כקלאבים (שרתי משחק סגורים לקהילה מסויימת שאפשר לשחק בהם רק אחרי הרשמה באתר), בדומה לקלאבים של cs 1.6 השרתים האלו יהיו בערך אותו דבר, אנו מקווים שהשרתים האלו יהיו מלאים ברוב שעות היום בדומה ל1.6 ושיהיה ביקוש (רוב הקהילה של סורס מחכה המון זמן לקלאבים). השרתים יעבדו עם פלאגין ייחודי לחברה שנותן גישה רק דרך הרשמה. מה ייצא לכם מזה? קודם כל פרסום והמון פרסום. נותן החסות יקבל בתמורה: 1. באנר באתר. 2. אזכרה בשם של הסרבר [by xxx] ניתן לפנות אלי: MSN: dempierbs@gmail.com icq: 170718954
# 3 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אני יודע ש5 שרתי משחק זה מוגזם אבל אלו יהיו הקלאבים הראשונים לסורס, 5 שרתים זה האופציה הגדולה אבל 3 זה מספר נחמד גם כן.
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
לפי דעתי גישת SSH זה מוגזם.. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
כמה דברים ...
1. 5 שרתים או אפילו 3 שרתים זה מוגזם לבקש חסות . 2. גם ככה מקבלים [by ....] אז זוהי לא ממש חסות כי אני יקבל את זה אם אני פותח גם כן את השרת ולא נותן לך אותו . 3. תראה קצת את האתר שלך כמה כניסות ייחודיות וכד' כדיי שנראה אם שווה בכלל להשקיע בזה . תן קצת בשר לבקשה שלך למה אין לך בשר בהודעה אנשים לא יוכלו לתת לך מה שאתה מבקש ללא בשר. ערב טוב , בברכה , מאור . |
![]() |
![]() |
# 10 | |
חסום
|
ציטוט:
אם אתה מתקיים על חסות , שום דבר לא יכול להתקרב ל 3DV . 3DV נבנתה עם תקציב מסויים , כמעט בלי חסויות ורוב השרתים הם קנויים שלה ... היום הם נמצאים ב NETVISION וכמובן ש GAMER כבר שלהם .. יותר נכון , הם התאחדו .. בכל אופן , איך אתם מצפים להתקיים ? על חסויות ? אתם מודעים לעובדה שחסות עלולה לדפוק אתכם ויום אחד להוריד את שרתי המשחק "כי בא לה .." עדיף לכם לשלם , תאמינו לי , ככה אף אחד לא יוריד לכם שום דבר ותוכלו לישון בשקט בלילה ולא לדאוג .. תאמין לי שאני מדבר מניסיון . |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|