|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
שאלה: למה משמש בדיוק הפרטים בדומיין ישראלי?
מספרות שאלות ..
למה משמש בדיוק הפרטים בדומיין ישראלי? איזה פעולות צריך לעשות איתו? האם אפשרי לרשום את הדומיין על שם קרוב משפחה למשל ושאני ינהל אותו בעצם? עד כמה זה משמעותי או לא? אני אשמח לקבל תשובות תודה ![]()
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אולי באותה הזדמנות מישהו מוכן להסביר בקצרה את התהליך של שינוי DNS בדומיין ישראלי
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי
|
אם הפרטים לא על שמך,
ובדיוק עברת דירה והטלפון והכתובת שלך השתנו, תהיה לך בעיה להחליף DNSים, מנסיון =) |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
איזה פרטים צריך כדי לשנות? זה בעיקרון קרוב משפחה מי שאני מעונין לרשום על שמו לא יהיה בעיה של גישה לחתימה אם צריך או כל דבר אם אני ידע מה צריך לעשות כדי לשנות DNS למשל יהיה יותר קל להבין
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|