|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() ![]() שבוע לפני התחלת התחרות אתגריאדה, כעת ישנם חוקים ושינויים קטנים. מהו אתגריאדה? אתגריאדה הוא בעצם מונח אשר אני פיתחתי, אך בכל זאת מה המשמעות? המשמעות של אתגריאדה באה מין המילה אולימפיאדה. כידוע אולימפיאדה זהו רצף של מספר תחרויות, כמו באולימפיאדה כך גם באתגריאדה. האתגריאדה הינו רצף של 4 אתגרים, כאשר כל אתגר הוא אתגר שונה. משך כל אתגר יהיה כשבועיים, האתגריאדה תתפרס על חודשיים. האתגריאדה ככל הנראה תחל פעמיים בשנה(חורף,קיץ). איך מנצחים? המנצחים העיקריים הם המקום הראשון,השני והשלישי בשכלול של ארבעת האתגרים. ממוצע הנצחונות הכי גדול יהיה מקום ראשון וכך אחריו מקום שני ושלישי. פרסים יש? המקום הראשון יזכה למשך שבוע בפרסום בראש פורום עיצוב וגראפיקה. המקום השני יזכה בלהכנס להיכל התהילה. המקום השלישי יזכה לשינוי כותרת משתמש למשך חודש. מי משתתף? המשתתפים באתגריאדה יהיו כל המשתמשים אשר נרשמו באשכול הקודם, הרשימה מופיעה בסוף הודעת האשכול. *על מנת לצאת\להכנס מין הרשימה יש להודיע באופן מיידי בה.פ לפני יום שישי. [B*מי שרשם את עצמו חייב להשתתף לפחות באתגר אחד מתוך הארבעה. *האתגריאדה תחל ב 1.2.06[/B] רשימת הרשומים 1) Niros 2) Coor 3) K.machine 4) mlnn 5) ohed 6) A~love~S 7) .Bugo. 8) A.M.F 9) -=Tj=- 10) gilad123 11) Frenzy 12) Andrey | ADwd.net 13) Open 14) Yehuda-d 15) ymwd 16) Optimistic 17) Dream 18) CyberWeb 19) X-BOY 20) PassiOn 21) View 22) untitled 23) eyalk7 24) ZisArt 25) -Liber- 26) orben 27) serv 28) ETWD 29) ram 30) avii 31) Effective 32) Bestouch 33) Thor 34) mot 35) Smart-D 36) Shahar 37) D C B 38) Palivas 39) ColorSense תמהרו ועדכנו את מצבכם, האתגריאדה כבר בפתח! האשכול הקודם בנושא: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=13733 תלונות\שאלות בהודעה פרטית בלבד.
תודה על תרומתך.
|
רק כדי להזכיר לכם:
פרסום בפורום שווה יותר מדומיין ![]() בהצלחה לכולם. |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
שי, לא זה לא קשור לישרארט.
.bugo. \ X-BOY - אתם לא חייבים להשתתף, עם גישה כזאת גם לא צריך אף אחד באתגר, אני לא חושב שאף אחד חייב לכם משהו - זאת פעילות להנאה בלבד ואני לא עומד להוציא כעת 35 שקל על דומיין. כי אני לא מזמין מיהאו - ובנתיים עם גישה כזאת בכלל לא מגיע לכם. שלחו ה.פ במידה ותרצו לרדת מהאתגריאדה Mrkiller, לא אי אפשר. swf, רשום לך באשכול הרשמי של ההצהרת בקרוב שמופיע בתחתית הודעת האשכול את הקישור לשם - ושם רשום שזה רק למעצבים עם הסיבות. Blizzard או איך שלא רושמים - שונה לכינוי הנוכחי. untitled, תודה על התמיכה דבר איתי אני מחובר. רפי אין טעם להסביר, כפויי טובה.
הוסטסניון
|
לא קשור לא אמרתי משהו רע על זה
רשמתי מראש שהשתנו כמה דברים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|