|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה| GMAIL בדומיין שלי.
לא ידעתי בדיוק איפה לשייך את זה
![]() יש לי דומיין נגיד football.co.il מישהו יודע איך אני פותח חשבון ג'ימייל בכתובת admin@football.co.il מאוד אעריך את עזרתכם, תודה.
# 2 |
חבר וותיק
|
אם אני לא טועה אתה יכול לעשות משהו דרך כאן: http://www.google.com/intl/iw/enterprise/apps/business/
אבל אם יש לך directadmin זה ממש קל, לך אל Forwarders ואז Create new E-Mail Forwarder ואני מאמין ששם תסתדר.. בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
אושיית הוסטינג
|
אתה צריך להגדיר דרך GMAIL את הדומיין שלך, אאל"ט זה נעשה דרך WEB APPS,
אח"כ להגדיר את רשומות ה-MX ב-DNS של הדומיין שלך. להמתין כמה שעות והמייל מגיע ל-GMAIL.
# 4 | |
I am root
|
ציטוט:
פנה לספק הדומין שלך בקש עזרה עם הפנית דואר ל GMAIL. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
עסק רשום [?]
|
יש 2 אפשרויות - הראשונה היא שהשרת מייל שלך נשאר על השרת שלך, ואתה רק קורא את המיילים מGmail (יש לך אפשרות לקרוא מיילים בחשבון Gmail שלך דרך התחברות לשרתי IMAP/POP3) - שימושי אם אתה רוצה רק תיבת מייל אחת על הדומיין לקרוא אותה דרך חשבון הGmail שלך.
והדרך הכי טובה היא שGmail יהיה השרת מייל שלך - את זה תצטרך להגדיר בשרת DNS שלך. או שתעשה את זה עם מישהו שיודע לעשות את זה, או שתנסה בעצמך - לגוגל יש הסבר מאוד מפורט איך לעשות את זה (פחות מפורט כשמשתמשים בספקיות דומיינים ישראליות). http://www.google.com/a תכנס לכאן ותתנסה, יש שם אפשרות לחשבון פרטי של עד 10 תיבות מייל בחינם.
# 6 |
חבר מתקדם
|
כשניסיתי לעשות את זה אז ב livedns הוא אמר לי "אי אפשר לעשות את זה דרכנו, אתה צריך לעשות את זה לבד"
אז חיברתי ל cloudflare ומשם אני מוציא את ה dns וה mx שזה גאוני בתכלס כי אני יכול לשנות כל הזמן וזה מיידי ולא כמו בחברה עצמה שלוקח שעות וימים. רק הבעיה שלי עכשיו היא שאין לי שימוש בדומיין כי אני לא מצליח להגדיר את ה dns באתר של cloudeflare ועם זאת מפחד לפגוע במייל כי אם לא אקבל מיילים כמה שעות תיהיה לי בעיה קשה מאוד ![]() יונתן, כלקוח של החברה שלך אולי תעזור לי להפנות את הדומיין לשרת ? חחחח
# 7 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
אושיית הוסטינג
|
אם הוא ישלם 30 שקל על תמיכה, הוא יגלה שהם יודעים איך עושים את זה.
# 9 | |
I am root
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אושיית הוסטינג
|
מי שמשתמש בשרתי ה-DNS של LIVEDNS - זה ממש פשוט,
נכנסים לניהול DNS מתקדם: [IMG] ![]() ב-"הוספת רשומה חדשה" בוחרים ב-Mx Record, ואז לוחצים על הוסף, מזינים את שם השרת שהתקבל מגוגל, ב-Delivery Precedence מזינים 10 לשרת הראשון ו-20 לשרת השני. שומרים, ממתינים כמה דקות והמייל מגיע ל-GMAIL.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|