![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
לוגו חדש שלי.
לוגו חדש לדעתי זה יצא נחמד אבל רק שתדעו אני עוד לא כלכך טוב בזה .
טוב תנו תגובות בונות בבקשה הצעות לשיפורים וכו' אבל בלי תגובות של "לא אהבתי" ולאחריו לא לתת סיבה למה לא אהבתם . כל מה שכתוב לא משקף את יכולתי . זה רק לדוגמא . תודה מראש . ![]() . Last edited by A~love~S; 18-01-06 at 23:39.. |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
נחמד למתחיל.
תוריד את האטימות של ההשתקפות של הכותרת. הטקסט קצת מתוח יותר מדיי. שנה את האפקטים, את הצבעים. תוסיף פאטרנים מברשות וכו'. בסך הכל דיי נחמד. |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
יש כאן בעייה מאוד רצינית.
הרמה שלך מאוד נמוכה. אבל ממש ממש. איך אתה רושם את כל מה שכתוב בדבר הזה שאתה קורא לו "לוגו"? "באנרים"..."עיצובים".... אתה עוד מתחיל. אני לא מבין מה הקטע כאן שכל פוץ שרק למד לפתוח את הפוטושופ קורא לעצמו מעצב.... דיי כבר עם זה |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
דבר שני אנשים מבקשים פה תגובות בונות ... הצעות לשיפורים ואתה בא אליי בטענות ועוד אומר שאני סתם איזה פוץ דפוק שלא מבין מהחיים שלו ? דבר שלישי מי בכלל שאל אותך מה הרמה שלי ?! אני בכלל בהתחלה אמרתי שאני מתחיל. דבר רביעי אם זה לא לוגו אז תגיד משהו אל תתנפל עליי יששר הבנת אני לא איזה אחד מהצעצועים שלך . וכבר אמרתי מה שכתוב בלוגו "או איך שתרא לזה" לא משקף את יכולתי !! זאת רק דוגמא בסדר ?!?! ה-Design בכינויי שלי בכלל לא קשור לזה שאני מעצב או לא ... אני לא מעצב ! סתם קראתי לי ככה בסדר !? Niros אני מבקש שתנעל את האשכול הזה הוא כבר לא שווה תודה מראש . . Last edited by A~love~S; 18-01-06 at 23:49.. |
|
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
לבקשתך.
|
|