|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
BBHeb.Com - התירגום העברי למערכת הפורומים MyBB - הפרויקט נפתח!
שלום לכולם
![]() כמו שחלקכם שמעתם כבר, מערכת הפורומים MyBB תורגמה לעברית והיום נפתח אתר הפרויקט ופורום התמיכה הרישמי. מתרגמי המערכת הם: Darkid [עודד דואק] ו- TalGarty [אני - טל גרטי]. התירגום העיברי הינו התירגום הרישמי, והוא מופץ בחינם. המערכת עצמה, MyBB הינה מערכת מתקדמת, עליה תוכלו לקרוא עוד בעמודים הבאים: עמוד אחד , עמוד שני. אתר הפרויקט הרישמי: Http://BBHeb.Com פורום התמיכה הרישמי: Http://Forum.BBHeb.Com מאגר ההורדות[מודים וסקינים]: Http://Downloads.BBHeb.Com המערכת ניתנת להורדה בחינם, וגם כן התירגום העברי. בכדי להוריד את המערכת והתירגום העברי גש לעמוד ההורדות. *גירסאת המערכת הינה: 1.02 *גירסאת התירגום הינה: 1.0 * נוספו זכויות לעיצוב. ואני מבקש (ואלי דורש) לא לדבר על העיצוב רק על המערכת, תודה. בכבוד רב, טל גרטי, צוות BBHeb.Com.
חבר וותיק
|
בהצלחה.
# 3 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יפה מאוד מאוד מאוד!
אחי אחלה עיצובבבבבבבבב!!! התכנות גם מצויין(אולי לא תקני לפי התקן אבל עובד כמו שצריך בכל הדפדפנים.). המערכת פורומים הזאת פשוט פצצתית! והעיצוב שלך פשוט אבל פשוט פצצצצצה! |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בהצלחה..
משתמש - היכל התהילה
|
EDIT
טוב נערוך את זה בצורה כללית, ונחלק את זה בהתאם. האתר - אהבתי, יפה מאוד, אופיר עיצב? זה פשוט נראה חלק שלקוח מהעיצוב שהוא עיצב לפאנל CPanel. המערכת - טוב, במבט מעמיק, מערכת חלשה קצת, אממ, איך אני אגדיר את זה? פשוט לא אהבתי, תחשוב על אישור מהמפתחים להרחיב קצת את המערכת בכל מיני דרכים. התירגום -
DONE Last edited by Eli-Hai; 08-01-06 at 17:08.. |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
נראה טוב!
בהצלחה :] |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה לכולם
![]() כן זה עיצוב של אופיר שעשיתי בו כמה שינויים. ערן, כמו שציינתי, זאת הגירסא הראשונה של התירגום. עם הזמן יצאו גירסאות נוספות ועדכניות יותר. ולכן יש את פורום "באגים ותקלות במערכת". אני אשמח אם תדווח על כך שם ונעדכן את התירגום.
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
http://www.firestyle.net/?a=styles&id=140 |
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
אני מתנצל אך השינוי שעשית לעיצוב הורס.
משתמש - היכל התהילה
|
לפי מה שידוע לי, וידוע לי כי קראתי את התקנון היטב.
לא רשום שם שום דבר על הורדות הזכויות, מה שגם שלא אמרתי שהעיצוב שלי. העיצוב נקנה כמובן, ולא "נגנב" או משהו כזה לכן לא נראה לי שיש פה בעיה כלשהי. ערן, העיצוב עצמו והמבנה שלו לא היה מתאים לצורת האתר ולכן שיניתי שם כמה דברים קטנים.
|
|