|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
תרם רבות להוסטס
|
לכל מי שיש אינטרנט זהב
גם לכם בזמן האחרון האינטרנט ממש זוחל,
האימיול בקושי מוריד משהו, והורדות הם על לא יותר מ 50KB? :\ |
![]() |
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל לשעבר - תודה על תרומתך
|
:qqb006: :qqb006: :qqb006:
חחחח |
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
וואלה!,
גם אצלי... |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא יודע זוחל לא זוחל אני יודע שבזמן האחרון יש מללללא בעיות אצלהם
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא רק שזה רק אצלך..
אתה מצפה שבאמיול יוריד לך על 100 ? ( חבילה של 750 ). תמשיך לצפות ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
וההקצאה שמביאים לך זה 97k, אז 7k הולך למהירות אינטרנט, צ'אט וכו' ונשאר לך 90k פנוי.. אז מה זה משנה אימיול או לא אימיול .. ובקשר לאינטרנט זהב, לחבר שלי יש מלא בעיות פף. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
משום מה הביטורנט לא מוריד לי
אולי זה קשור... |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
אני הייתי לקוח של אינטרנט זהב עוד מתקופה ב ISDN הם היו חברה מעולה והשירות היה מאוד מוצלח עד לתקופה האחרונה. בתקופה האחרונה האינטרנט שלי היה מתחת לכל ביקורת הורדתי משרתים מחו"ל על 4-20Kps זה היה נורא. כאשר אתה מתקשר לשירות הלקוחות שלהם נותנים לך להוריד קובץ מן האתר שלהם ואומרים לך שהבעיה אצליך. לא יכולתי לסבול את זה ומכיוון שהייתי בתהחייבות החלתטי לעשות משהו בנידון. התקשרתי לנציג תמיכה ועברתי את המסע הרגיל שכולל המתנה של חצי שעה בערך והסיפור הרגיל שהבעיה אצלי, לבסוף לפני סוף השיחה נתתי לו להוריד קובץ המחשת מהירות של חברה שמספקת איכסון שרתים ב US, לפני כן בדקתי את זה אצל ספקיות אחרות וקצב ההורדה הגיע ל 100-150Kps ורק אצלי ל 4-5 הנציג הוריד את הקובץ על מהירות זהה לשלי וכאן הבנתי שבעצם יש בעיה, ביקשתי לדבר עם הממונה עליו ואכן כך היה הדבר בתחילה הבן אדם אומר שהם חברת האינטקנט המהירה והטובה בישראל ולקראת סוף השיחה שכבר נמאס לי והעמדתי לו את כל הקלפים על השולחן הוא אמר לי שיש להם בעית תשתית שנמשחת כמה חודשים ואין לו מושג מתי יגיע הפיתרוןת ואף הציע לפצות אותי בחבילת 5 מגה עד לסיום התקלה. לא הסכמתי ואמרתי לו שאני רוצה להתנתק מיידית עקב קח שאני לא מקבל את השירות שמגיע לי ואכן התנתקתי מהם ועכשיו אני על בזק פשוט תענוג.
לסיכום חרא של חברה עובדים על אנשים ולא מוכנים להגיד את האמת! |
![]() |
![]() |
# 10 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שמעתי בזמן אחרון יש יותר מדי בעיות עם הספק
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|