|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום, אני מעוניינת לקנות 2 דומיינים עולמיים.
אחד אם אפשר לשנה (ואם לא אז לשנתיים) והשני אני צריכה לאיזה 8 שנים. הערה: מכל אחד שאני אקנה מכם אני אקנה קודם את הדומיין לשנה/שנתיים ורק לאחר מכן כאשר האתר השני שלי יפתח אני אקנה את הדומיין ל-8 השנים. מוזמנים ליצור קשר גם דרך המסנג'ר/איסיקיו. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שלום לך ..
אני מציע לך פה תדומין לשנה ![]() com,net,biz,info 35 שקלים כולל פאנל ניהול נרשם על שמך
# 3 |
חבר מתקדם
|
שלום לך,
חברת UnWait.com תשמח לספק לך את צרכיך: סוג דומיין: בינלאומי-com,net,biz,info תקופה: שנה +פאנל ניהול(ללא העברת חשבונות) +נרשם על שמך בלבד מחיר: 35 ש''ח אתר החברה: www.UnWait.com צרי קשר לעוד פרטים אם כמובן הינך מעוניינת פרטים בחתימה שבת שלום.
# 4 |
חבר על
|
שלום רב,
style-host.net תשמח להציע לך דומיין! להלן מחירי הדומיינים: המחיר כולל: * תמיכה. * הדומיין נירשם על שם הלקוח. * הלקוח מקבל פאנל ניהול. להזמנות, אנא צרו קשר באחת מהדרכים הבאות: איסקיו שמספרו: 219560 טלפון נייד:052-5362821 * המחירים כולל מע"מ. *אנו רשומים במס' ופועלים כחוק. *יש אפשרות לשלם באשראי ודרך הבנק. |
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
שלום לך,
אשמח אם תעיין בהצעות מבית BasicNetwork: להלן מחירון שמות המתחם: סיומת Com/Net/Org (עלות לשנה): 50 ש"ח סיומת INFO (עלות לשנה): 40 ש"ח סיומת Biz (עלות לשנה): 50 ש"ח סיומת Us (עלות לשנה): 50 ש"ח סיומת Ws (עלות לשנה): 80 ש"ח הדומיין כולל:
המחירים המופיעים הם עלויות של רישום שם מתחם לשנה, במידה וברצונך לרשום שם מתחם ליותר משנה, הכפילי את מספר השנים בעלות שם המתחם. לפרטים נוספים: טלפון 077-6420295 פלאפון 0526-490559 ICQ 260713063 MSN admin@basicnetwork.co.il דואר אלקטרוני admin@basicnetwork.co.il המשך יום נעים, דניאל. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
טוב, את יודעת מה הicq שלי, אני איעץ לך.. וגם סתם נדבר...:qqb007: |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |