|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
כל מי שראה הארי פוטר וגביע האש להיכנס בבקשה! **מכיל ספויילר**
אחים שלי לפני חצי שעה/שעה ראיתי הארי פוטר החדש וזה הפך אותי לדיכאוני אני מזה עצוב עכשיו...
![]() ![]() 1) לקראת הסוף הארי לא אמר לדמבלדור שאבא של מלפוי היה בבית קברות!!!! זה ממממממש עצבן אותי 2) סרט קודם העכברוש הזה זנב משהו (זה שבגד בהורים של הארי) היה חלש וכולם ניצחו אותו פיתאום הוא עושה קסמיים שהורגים במכה!!@ מה זה?? 3)את רון ![]() תגיבו את דעתכם על הסרט או על דעתי אני רוצה לשמוע מה יש לכם לומר... תודה.:qqb010:
# 2 |
Permanently Banned
|
לא אוהב את זה ..
ראיתי את הראשון ואת השני בתקווה שהוא יהיה יותר טוב .. וזה נכון שהטרומפלדור הזה מת באמת ? חחח |
![]() |
![]() |
# 3 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() |
# 4 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ולתגובה ה-2 שלך על הסרט - זה כי לא היה לו שרביט שמה! |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
ראיתי את הסרט ודווקא אהבתי אותו אבל קראתי את הספר השישי וממש היתאכזבתי שהבנתי שדמבלדור מת בסוף בעע, בכל מיקרה הסרט היה יפה.
# 6 |
חבר בקהילה
|
הסרט היה גרוע. הם לא הראו פרטים חשובים, אפילו לא את אליפות העולם בקווידיץ'!
והסוף היה אמור להיות הרבה הרבה הרבה יותר מפחיד, והוא היה ממש לא מפחיד. התאכזבתי מאוד |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אמ השם שלו זה "זנב תולע",
וזנב תולע לא היה חלש הוא היה פחדן,שים לב שהוא היה "אסור לומר את שמו" הוא ניהיה "גיבור". ד"א בספר הארי כן אמר את זה לדמבלדור,אבל הם הורידו את זה בסרט. כולם ידעו שלוציוס אבא של מאלפוי אוכל מוות,גם סנייפ ולופין.
# 8 |
הוסטסניון
|
פיטגרו היה חלש מכיוון והוא היה מפוחד בספר השלישי מהחתול שאיים להסגיר אותו כל הזמן.
מאז הוא התחזק בגלל שהוא אכל וכו'.. לגבי הטענה הראשונה שלך, אין מצב שלו... תבדוק שוב.. בכל אופן זה לא משמעותי כנראה.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק