|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ביקורות על האתר Rar.Co.iL
אוקי
שלום לכלום קודם כול אני רוצה לספר לכם סיפור קצר ואני מבקש תגובות לפני כ6וחצי חודשים קניתי שרת חדש מנהל האתר Rar.Co.iL בא ביקש להתאחסן אצלי אמרתי שאין לי בעיה במשך 6 וחצי חודשים אני רק דאוג לו לאתר שלו שלא יפול שנייה אחרי 6וחצי חודשים שבגגלו נהרס לי השרת ונגרם נזק לא קטן לחברה שלי ותשאלו את גלאד מחברת בסטר הוא בא ורשם עליי תגובה פה בהוסט שהשרת שלי לא יכול להחזיק את האתר שלו אז לידע כליי ידידי אתה לא מחקתה שום דבר ההיתה צריך לטפל בשרת שנתתי לך אבל לא טיפלתה לכן נהרס לי השרת בגגלך ואתה הולך וכותב עליי דברים תגיד לי איפה הבושה שלך ובככל הכבוד שלך זה חצי מהסיפור שאני מביא הסיפור המלא יהיא בהמשך פשוט בעלי חברות לא שווה לתת חסות אנשים אחרי זה פותחים את הפה שלהם הלואי שהוא רק ידע איזה נזק נגרם לחברה שלי בגגל האתר שלו המשך יום טוב |
![]() |
# 2 |
חבר פורום
|
לא מכיר את הסיפור המלא
אבל ככה זה...אנשים שמקבלים חסות לא מעריכים את זה ועוד בשיא החוצפה נותנים ביקורות (אני מדבר בכללי) |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
עם כל הכבוד ויש כבוד ?
א ) יצאת פראייר בעיה שלך ! למה ? לא נותנים חסות לאתרים של העלאות קבצים ! ב ) בעיה שלך למה ? ככה אתה לא יכול להתלונן שהוא דפק לך תשרת למה ? ככה כי אתה ידעת איזה שירות הוא נותן וכמו לאמרת פעם שעברה הוא לקח לך 80 ג'יגה אז אין מצב שלא ראית למשל שהוא מגיע ל 60 או ל 40 או ל 30 ביננו ידעת מה קורה איתו והבלגת כי אתה חברמן מידי וזה טוב אתה אחללה אבל מנצלים אותך עד המיץ ככה שזה כבר בעיה שלך אחי :\ באמת שמצטער על השרת שלך אבל זה כבר בגלל הנחמדות שלך ! |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא ממש קשור לנושא, אבל עם כבר ביקורת על ראר...
עכשיו הוא מבקש תרומות בSMS, WTF! מי יתרום לאתר העלאת קבצים??? |
![]() |
# 5 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
בכל מקרה ראיתי שהוא מוכר תדומיין להכל כי הוא סוגר |
|
![]() |
# 6 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
חחח.... |
|
![]() |
# 7 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
באמת חבל...
קודם, כל הוא צריך להגיד לך, בראש ובריאשונה תודה רבה. חבל על השרת... שהיה בהצלחה לך ול rar.co.il
משתמש - היכל התהילה
|
כמה שגיאות כתיב.. עד שהבנתי מה הוא רוצה..
בכל אופן לא מבין את הקטע שלכם. תנו לי דבר אחד שיוצא לכם מ'חסויות' ! כסף? לא. ראש שקט? לא פירסום? לא ובסוף הם באים בתלונות אליך. :\
הוסטסניון
|
טל צודק
![]() חוץ מהפרסום שכן יוצא תאמת אבל כל השאר לא ! וזה שאמר שהוא היה צריך להגיד לו לפני בולשיט ! ידע עם מה הוא מסתבך ! לפי מה שראיתי שהוא כתב פה ובעוד דיונים של ארז גם בכל מקרה ! נתן לארז משהו כמו 5-10 גישה לא זוכר בדיוק ולמרות שהוא עבר את זה נתן לו להמשיך את השירות והוא הגיע ל 80 ג'יגה אז זה מה שקורה למישהו שיש לו טוב לב לנצלנים ?! אני לא נגד אני דווקא בעדו אבל באמת שהוא אשם שיש לו טוב לב יותר מידי אין מה לעשות |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
בגלל הסיבות אנו לא נותנים חסות
יש כלל - אם לקוח משלם אז הוא מעריך. אחרת משתמש אינו מרגוש את האיכות והשקעות אדירות של אותה חברה. במקרה חריג אפשר לתת חסות למשהו קטן כמו 10-20 MB, אבל יותר מזה... , המבקש חסות לנפח ענק צריך לחשוב די טוב , "האם לקבל את זה בחינם ?" ו-"מה יקרה, אם החברה שנותנת חסות תמחוק את החשבון אחסון" וכו. אני בטוח שעכשיו לפני לתת חסות תחשוב פעמיים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|