![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
בעיה בPHP...
יש לי בעיה בקוד שכתבתי. יש שתי שדות שקוראים להם: your_name ו your_message , ועשיתי שיבדוק האם השדות ריקים, אם כן אז לרשום למשתמש שישלים את כל השדות , ואם לא אז שיוסיף את הנתונים שהוא הכניס לבסיס נתונים, אחרי שהוא הכניס אותם רציתי שידפיס לי בטבלה את השם שלו ואת ההודעה , כלומר להוציא את הנתונים מהבסיס נתונים ולהדפיס אותם.
אבל הוא לא מדפיס לי אותם... אני לא יודע מה הבעיה... תודה לעוזרים אז הינה חלק מהקוד: קוד:
if( isset($your_name) || isset($your_message) ) { if( empty($your_name) || empty($your_message) ) print("Please fill all the details"); } else { mysql_query($query, $link) or die("Couldn't add data"); $all_fields=mysql_query("SELECT * FROM gustbook"); while($a_row=mysql_fetch_row($all_fields) ) { print("<table>\n"); print("<tr>"); foreach($a_row as $field) print "<td>$field</td>\n"; print("</tr>\n"); print "</table>\n"; } } Last edited by eXtaZa; 30-12-05 at 23:07.. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז זהו שאין ב PHP את הפקודה print, יש את הפקודה echo.
|
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
ברור שיש |
|
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
PHP קוד:
|
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
flash , הדרך שלך לא עובדת...
|
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אבל זה לא הבעיה היחידה בקוד. משום מה, הקוד ניראה לי טיפה שונה מ PHP. (מצטער, לא שמתי לב שעשיתי דאבל פוסט) |
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
LosNir2 ועוד יש print.
אם אתה טוען שאין את הפקודה הזאת , אז תסביר לי מה זה: http://il.php.net/manual/en/function.print.php |
![]() |
# 9 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
print() is not actually a real function (it is a language construct) so you are not required to use parentheses with its argument list. echo היא הפקודה הראשית. |
|
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אוקיי אבל עדיין יש את הפקודה הזאת וממה שרשמת אפשר לראות:
"אין פקודת print" מקודם אמרת שאין בכלל פקודה כזאת |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|