|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
![]() שלום לכל גולשי Hosts. אני מעוניין להציג בפניכם את האתר החדש - "צבא1", אתר העוסק במידע על הצו ראשון ועל הצבא בכלל כגון: תרגול דברים לצו ראשון, המלצה על ערכת-הכנה לצו, שאלות שחוזרות על עצמן וכ"ו. באתר ישנה אפשרות לשאלת שאלות, פנייה פרטית ע"י הדף "יצירת-קשר", מחשבון גיוס בבנייה והסברים על מה הולך לקרות באותו היום. האתר עוסק גם בעיניינים צבאיים ומאפשר מקור יידע כללי ללמידה על הצבא כגון: הפינה בדף הראשי - ערך מידע אקראי הפנייה לאתר יחידות צה"ל וכ"ו. האתר מתעדכן תמיד בכל מה שקשור לצה"ל וחשוב בשביל להיכנס לאתר וכמובן אפשר לפרסם אותו(ב"מ). מקווה שהאתר יועיל בשבילכם ותפיקו ממנו את המיטב ! ![]() Last edited by CreativeTank; 22-08-15 at 01:53.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
התוכן בסדר אך יש מה לשפר , דל מדי .
מבחינת עיצוב הלוגו מתחבא בתוך התפריט תמצא דרך להדגיש אותו . סך הכל עבודה יפה , בהצלחה . |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
עיצוב חובבני מאד, התוכן סבבה אבל אם אתה רוצה לקחת תאתר קדימה תוכן לא יספיק כאן.
תנסה לשלב פורום שיהיה שתהיה למשתמשים לחזור |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר חדש
|
בהצלחה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
קיימים טקסטים שגולשים מבלוקים.
הייתי משתמש בפונט יותר סולידי לאיזורי טקסט הארוכים יותר. בגדול הבסיס נחמד. הייתי הופך תאתר רספונסיבי היום אפשר להגיד שגרסאת מובייל היא בייסיק. בהצלחה.
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
נראה טוב מאוד שיהיה לך בהצלחה אהבתי והשתמשתי בו קצת
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
תודה רבה לכולם, האתר מתעדכן כל יום.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אחלה אתר! בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
בהחלט אתר מצויין בהצלחה
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר חדש
|
![]() דפים חדשים נוספו כגון שרוכים בצה"ל, מיוני צוות אוויר, ראשי תיבות חדשים, האתר מתעדכן כל הזמן.
![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|