|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
![]() עברתי שרת אחסון ביומיים האחרונים.
שיניתי בדיוק לפני 24 שעות (ב3 בבוקר ב14 בינואר) את הNS לחדשים. נכנסתי היום בבוקר לאתר ראיתי עדיין את העמוד שהופיע שקשור לאחסון הקודם. אמרתי שזה בטח יתעדכן בקרוב. חיכיתי לערב. 6 בערב נכנס, שוב אותה הודעה. משהו מוזר. עברו המון שעות ואין עדכון? נכנסתי דרך הפלאפון WIFI אותו הדבר. שיניתי את הגלישה לMOBILE DATA ולא WIFI, והופה, אני רואה שהדומיין עודכן והוא מקושר לאחסון החדש. שיניתי חזרה לWIFI והנה אני מגיע שוב לאתר אבל מופיעה בו ההודעה מהאחסון הקודם. נכנס דרך פרוקסי לאתר, והופה הדומיין מקושר לאחסון. מכבה את הפרוקסי, נכנס רגיל, ושוב מופיע כאילו לא היה עדכון. הFTP גם לא מתחבר לי ומראה לי שהאייפי עדיין הוא האייפי של השרת הקודם. (כשאני מנסה להכנס דרך הקלדת הדומיין ולא האייפי.) כשאני מנסה להכנס דרך האייפי של השרת של האחסון החדש, אני מצליח. וגם מצליח להעלות קבצים והכל כרגיל. ניסיתי להחליף אייפי לרשת המקומית שלי, שיניתי מספר פעמים וניסיתי להכנס לאתר, ושום דבר. מה קורה פה? הדומיין התעדכן בNS החדשים בכל איזור בעולם חוץ מבמחשב/ברשת שלי? הרי שהפלאפון על WIFI זה מראה כאילו אין עדכון. וכאשר הוא על MOBILE DATA אז הדומיין מעודכן. אז זה אמור להיות קשור לרשת.. אבל גם שיניתי לרשת את האייפי מספר פעמים ועדיין מופיעה אותו ההודעה מהאחסון הקודם. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|