|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() אני פניתי לאחת מהחברות פה שרציתי לקנות מהם רייסלר...
כדי להקים חברת איחסון אובכן בקשתי תבקשה הזאת"אתה יכול לתת לי שבוע נסיון עד שני יסיג תכסף שאני ימכור איחסון" אוקי אף חברה לא הסכימה לזה חברת Magic-Host.net הסכימה לזה + עשתה לי החודש הזה 60 ש''ח בלבד גם על שרתי רדיו + איחסון שאני מאמין שאף חברה לא תעשה דבר כזה...היא חברה מצליחה מאוד שמחברה כזאת לא ציפתי לדבר כזה.., חברות שלא מצליחות חושבות את עצמן חברה מקצועית אבל תאמינו לי בסוף מי שמקשיב ומאמין... אז בסוף הוא יצליח ובגדול צריך להמאין לפעמים לתת נסיון לא הולך יותר לא מבאים אז תקשיבו.. אני ממש מרוצה מהחברה Magic-Host.net אחלה של חברה קודם כול שמעתי שהיא בלי נפילות אני במעקב אחריה כבר 3 חודשים שאני רואה עלי רק ביקורות טובות אז למה לא לקנות ממנה אז מי שרוצה רייסלר טוב ומהיר או שרתיי רדיו או עיצובים אני ממליץ לכם ללכת לחברת Magic-Host.net אוקי שיהיה לכם ערב טוב,:qqb014: ממני אבירן:qqb015: Last edited by my-hosting.biz; 25-12-05 at 20:28.. |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
תודה רבה אבירן
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
ידוע...
![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
מסכים איתך.
|
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
תודה בן תודה איש שמעלייו:qqb007:
|
![]() |
# 6 |
חבר פורום
|
אתה צודק ב100% אף פעם אין נפילות שירותשכמעט ואין כמוהו ואנשי זהב מנהלים את החברה
|
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
:qqb007: תודה דני
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
תודה אבירן..