|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
למישהו יש הסבר לדבר ההזוי הזה?
שימו לב, האתר שלי החל מאתמול לא נפתח בחלון חדש יותר באף אתר בעולם.
לדוגמה: האתר שלי גוגל וואלה עכשיו בהנחה וכולכם על גוגל כרום לחלק זה יעבוד הקישור של "האתר שלי" ולחלק לא. מזה לעזאזל? הבעיה היא בגוגל כרום בלבד גורם הבעיה - Adblock - הקטע שאין לנו בכלל פרסומות באתר. Last edited by or23151; 17-05-14 at 21:28.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
אני לא משתמש ב ADBLOCK ואני רואה את האתר בסדר גמור, מה שכן ראיתי שיש לך DIV בשם BANNER אולי הוא גורם לך לבעיות, תנסה לשנות לו את השם.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
העניין שלחלק מהמשתמשים בכרום ובחוסם פרסומות זה לא עובד (כמו לי למשל), ניסיתי למחוק לגמרי את ה-div שייעצת אולי לנסות לשנות וזה לא עזר.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
תוכל לתת תצלום מסך של מה שקורה? לא לגמרי מובן למה אתה מתכוון.
מעבר לכך, יש ל- AdBlock קטע שהוא חוסם אלמנטים אם הוא חושד שהם מכילים פרסומות/באנרים וכו'. איך הוא עושה את זה? הוא פשוט בודק אם יש להם קלאס/איידי שמכיל טקסט שנראה לו כמו באנר (ad, banner וכד'). שיטה עם המון false positive מן הסתם, ואולי זה מה שקורה אצלך. פרטים נוספים: http://www.reddit.com/r/web_design/c...locks_elements |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אבל, אם זה היה נפתח באותו עמוד - זה היה נכנס לאתר. כך זה לגבי כל האתרים/פורמים שבהם יש קישור לאתרי. אין לנו פרסומות כלל באתר, גם אם היה המקרה החריג הזה לא אמור להגביל פתיחת האתר בעמוד חדש בשום פנים ואופן. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
תבדוק שגם שם התמונה או קישור לא מכיל שמות כמו Ad קרה לי המון פעמים
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה