![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() שלום לכולם!
אני חדש בכל מה שקשור לאחסון ובניית אתרים.. ולפני כמה שבועות רציתי להתנסות לראשונה. עקבתי אחרי מדריך אמין ביוטיוב - ורכשתי חבילת איחסון קטנה בhost gator. אני לא ממש זוכר אבל כנראה שבעקבות המדריך התחייבתי לשנה שלמה! (לא יודע למה הייתי כל כך בטוח בעצמי) זה שימש אותי רק חודש, ומאז אני נדרש לשלם כל חודש 10$ מיותרים! שוב, אני חדש ואני לא בקיא בעניין. האם יש דרך לבטל את זה? זה הצטבר לי כבר ל20$ ואין לי ממש מושג מה לעשות... אכלתי אותה? אני צריך לשלם עד ה3.8.2015, שזה יוצא בערך 400 שקלים מיותרים! ![]() אם יש דרך לשפר את המצב הזה איכשהו אני אשמח לשמוע, תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
CEO at Foxfort Ltd
|
יש לך בהוסטגייטור התחחיבות להחזר כספי עד 45 יום מרגע הרכישה: www.hostgator.com/tos
מה שאומר שלא רק שאתה לא חייב להמשיך לשלם - אתה יכול לקבל חזרה את ה 20$ ששילמת עד כה ללא צורך בשום הסבר. כדי לבטל את החבילה שלך, תמלא את הטופס הבא: https://www.hostgator.com/cancel.php
ברכה Last edited by Dennis Ray; 14-04-14 at 10:51.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() אבל תראה, יש לי 20$ חיוב, אבל עדיין לא שילמתי אותם.. הם ירדו לי גם כן? הם כתבו לי שאני אקבל תשובה לגבי בקשת הביטול שלי.. יש מצב שהם לא יתנו לי לבטל? תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
CEO at Foxfort Ltd
|
אם עדיין לא עברו 45 יום מרגע הקניה - אין מצב שלא יבטלו לך. זו המדיניות שלהם ואתה יכול לבטל מכל סיבה שבא לך, גם אם "סתם פתאום לא מתחשק לי אחסון".
את ה 20$ אתה לא תצטרך לשלם. הם פשוט יבטלו אותם. או שיגבו אותם ואז יעשו לך החזר כספי, לא יודע איך הם פועלים במקרה כזה.
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שבטוח שפחות מ50 ימים אבל קצת יותר מ45, הם יחליקו? |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
קיבלתי מייל על אישור הביטול. אפשר לנעול!
ואני מודה לכם מאוד כי אני לא יודע מה הייתי עושה בלעדיכם!!!! תודה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|