|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הורדת BOM גורמת לג'יבריש באתר.. אי הורדת BOM גורמת לשגיאת session
משהו מאוד מוזר.. אני מתאחסן על אחסון פרטי ישראלי. הכל מעולה חוץ מדברים שאני לא אזכיר.
עברתי לHOSTGATOR, העלתי את אותם הקבצים ופתאום מופיעה שגיאה: קוד:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/public_html/index.php:1) in XXXXX השתגעתי.. ישבתי שעות על זה ולא מצאתי פתרון. פניתי לתמיכה שלהם. הבחור שם ישב איתי שעתיים באונליין צ'אט עד שהוא מצא פתרון ואמר לי כנראה זה קשור לBOM. עכשיו הוא משוגע? הרי איך באחסון אחד הכל עובד מעולה ובאחסון אחר פתאום יש שגיאה? הוא אמר לי תנסה ותראה. הורדתי את הBOM מהקבצים, והעלתי. והופה, הכל עובד מעולה. רק מה? שעם הBOM גם הקידוד UTF8 יורד, וכל האתר שלי על UTF8. מה שאומר שכשהBOM יורד, בעצם האתר שלי מוצג כג'יבריש אחד גדול. למישהו יש הצעות? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
איך הורדת? תנסה עם נוטפג++ ״utf8 without bom"
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא מצליח להבין א הקשר בין BOM לבין utf.
BOM זה תו שאינך רואה אבל הוא נחשב כפלט לכל דבר..השגיאה של headers already sent באה בגלל שהBOM נפלט לפני זה. תנסה מעל יצירת הסיישן לשים את זה: ob_start(); ואחרי הסיישן את זה: ob_end_flush(); שכל הקטע של הסיישן יהיה ביניהם. תעדכן. דור.
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה שאני כרגע עושה בשביל שהאתר יעבוד וכל הדפים יתפקדו כרגיל ללא שום שגיאה זה פשוט להוריד את הקבצים אלי למחשב מהשרת, להוריד מהם את הBOM ואז מעלה אותם שוב. והקבצים אכן עובדים בלי שגיאה.. אבל זה מחרפן.. כל פעם להוריד חזרה למחשב, לערוך, להוריד את הBOM ולהעלות שוב |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר בקהילה
|
תתרגל לעבוד נכון - תשמור את כל הקבצים על המחשב שלך תעבוד על המחשב ובכל שינוי תעלה את הקבצים בעזרת תוכנת FTP.
ממליץ לך לערוך עם phpDesigner או לפחות עם נוטפד++.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|