|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש הצעה | רייסלר אחסון אתרים עד 10 GB
שלום , אני צריך הצעה מחברות אמינות uptime גבוה
אבטחה חזקה ובקיצור , מהיר ללא בעיות מיותרות . הצעות לרייסלרים של 3 ג'יגה , 5 ג'יגה 7 ג'יגה ו 10 ג'יגה תעבורה כמה שיותר יותר טוב . וללא הגבלות מיותרות , תודה . ( מחרים זולים יחסית ) *שככתי להוסיף , צריך בנוסף לכל ההצעות הצעה לכתובת ip לרייסלר . Last edited by David2Levy; 05-04-13 at 01:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
עסק רשום [?]
|
תוכל לומר מה השימוש שיהיה לריסלר?
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 3 | |
חסום
|
ציטוט:
תוכל לעיין בחבילות שלנו כאן http://www.securehost.co.il/resellers.php בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חסום
|
ציטוט:
אני מתאים חבילה ללקוח לשימוש שצריך להיות אני לא מביא ללקוח שהיה לו בריסלר 5GB FREE ללא שימוש, במצב כזה אתה מומזן לקחת VPS. בכל אופן אני רוצה לדעת איזה אתרים אתה מאחסן שם אצלי אחסון אתרים זה לא עוד אחסון אתרים לכל לקוח יש שרת שימוש שאני מתאים את זה אילו. שי לנו הגנות DDOS בנוסף של Radware היה גם של imperva ביחד אבל עכשיו נכנסו עוד מכונות בחול של Radware אז החלטנו להוריד את זה מערך ממש חזק נגד התקפות DDOS UPTIME 99% התחייבות להחזר כספי עד 30 ימים במידה ואתה לא מקבל 99% Uptime 3 כתובות אייפי לאתר בכל חבילה Last edited by netpower; 06-04-13 at 15:55.. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
עסק רשום [?]
|
היי,
החבילות הבאות יכולות להתאים לך: ריסיילר חבילת זהב - שטח דיסק: 4 ג'יג'ה. תעבורה חודשית: 550 ג'יג'ה. כמות מסדני נתונים MySQL ללא הגבלה. כמות סאב דומיינים ללא הגבלה. חשבונות אי מייל ללא הגבלה. חשבונות FTP ללא הגבלה. מחיר 99.99 ש"ח לחודש. מחיר חצי שנתי 539.99 ש"ח - הנחה של 10%. מחיר שנתי 1019.99 ש"ח - הנחה של 15%. ריסיילר חבילת פלטיניום - שטח דיסק: 6 ג'יג'ה. תעבורה חודשית: 1 טרה. כמות מסדני נתונים MySQL ללא הגבלה. כמות סאב דומיינים ללא הגבלה. חשבונות אי מייל ללא הגבלה. חשבונות FTP ללא הגבלה. מחיר 129.99 ש"ח לחודש. מחיר חצי שנתי 699.99 ש"ח - הנחה של 10%. מחיר שנתי 1324.99 ש"ח - הנחה של 15%. 2 כתובות אייפי יעודיות לכל ריסיילר. יש לציין שאנו גם מתאימים אישית ללקוחות חבילות לפי שימושיהם. אתה יותר ממוזמן לפנות אלינו ואנו נשמח להתאים לך חבילה אישית. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|