![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עיצוב אתר תדמית
שלום. לאחרונה עיצבתי עבור לקוח אתר תדמית פרטי.
http://www.sizer.co.il/images-i157b9tz50.png איך יצא? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר חדש
|
נראה סבבה בגדול , אבל הייתי משנה אולי קצת את הצבעים בtitle של האתר וגם התמונה של המעטפות , הצבעים שלה לא כול כך משתלבים עם שאר האתר.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
יש המון המון המון על מה לעבוד.
ה"הועלה ע'י" בצד ימין למעלה - תקוע ולא מתאים. לא מבין בשביל מה שמת את זה. כמו כן, לא סימטרי, לא מדוייק וזה מוריד מהאיכות שלו. הטקסט גדול מידי, אתר תדמית צריך להיות ישר ולעניין, לא צריך את כל הגודל המטורף הזה של הטקסט. זה גם הורס מאוד בגלל הגודל הקטן מאוד של האתר. המבנה של האתר מאוד לא ברור ומאוד לא מדוייק. הלוגו דיי תקוע באמצע ולא הבנתי את המסר שלו. כל לוגו אמור להעביר מסר. לא הבנתי את שלך. התמונה הגדולה בצד שמאל למעלה גם תקועה מאוד. לא הבנתי את מטרתה. בהצלחה חבר, יש המון על מה לעבוד, כמו שאמרתי. אגב, לפני שאתה מתחיל עבודה, תדאג שיהיה לך סט צבעים מוכנים שתוכל להשתמש בהם במהלך העבודה, ושלא תבחר באקראיות את הצבעים במהלך העבודה.
# 4 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
התפריט בצד עם "אודותיי" וכו' נורא.. גם אם תעשה אותו עם CSS3 עדין האו יראה ממש לא מקצועי ולא יפה... הרעיון של לשים את ה.ORG.IL בתוך ה-C דיי חמוד, רק תקטין קצת את הגודל של כל ההידר שם - זה ממש מוגזם שלוגו תופס חצי מסך. בקשר ל"מה מספקת" - כל הבלוקים האלה מעוצבים לא משהו... תנסה לחשוב על דרך אחרת לבנות בלוק... יכול להיות שמה שמאוד מפריע לי פה זה הפונט שנראה יותר כמו מסמך וורד ופחות כמו אתר, תנסה להשתמש בפונט אחר ולהראות אולי זה ילך יותר טוב ![]() בהצלחה! |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
לא אהבתי את האתר בשיט
בהצלחה בכל מקרה ![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תודה לקחתי לצומת ליבי
![]() |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר חדש
|
עיצוב טוב ופרקטי, הייתי מייעל את התפריט ועושה אותו ברור יותר.
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|