|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש ![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול
![]() |
תצורת הצגה
![]() |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
פרסום | ExplaSong תרגום שירים
היי כולם
![]() לפני שנה בערך ניהלתי אתר שנקרא TranSong.. הגעתי לקרוב ל3500 כניסות בחודש.. ומכל מיני סיבות סגרתי אותו.. החלטתי לפתוח אותו שוב.. כרגע אני עוד מעלה תרגומים של שירים דיי ישנים (מהתרגומים שנשארו לי משנה שעברה) ותוך כדי עובד על תרגומים חדשים יותר, כשאני אסיים להעלות את כל הישנים אני מעלה גם את החדשים.. ככה שאל תתייחסו בתגובות לקטע הזה.. המערכת פועלת על וורדפרס, העיצוב זה טמפלייט מוכן שטיפה שיפצתי... הלכתי על הסטייל הפשוט והממוקד, בלי יותר מידי כאב ראש, פשוט תוכן טוב. תודה ![]() קישור לאתר: תרגום שירים http://www.explasong.com/
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
על מה אני אמור לתת ביקורת?
העיצוב נקי מדי לטעמי, ואין שום תוכן. וגם, מדוע אין לוגו לאתר? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
או שאתה לא קורא..
או שאני לא יודע מה להגיד לך.. :S אמרתי שעשיתי מינימום בעיצוב, כדי לשמור על פוקוס... לא חושב שצריך לחרטט יותר מידי.. כי סה"כ הגולש בא לקרוא תוכן... חיפשתי טמפלייט פשוט, ועבדתי קצת על מידות וגדלים.. קצת צבע וזהו... אין שום תוכן? יש 30 תרגומים.. אולי אני המוזר?
![]() |
# 4 |
עסק רשום [?]
|
המראה של האתר ממש גרוע ודי קשה לעבוד עם הממשק הקיים (יש הבדל בין עיצוב מינימליסטי לעיצוב גרוע - במקרה הזה הוא גרוע).
את מילות השיר הייתי מציע לשלב גם בסרטונים עצמם ולהעלות אותם לחשבון ייעודי - חווית הצפייה תשתפר פלאים ותוכל לקבל המון תעבורה מיוטיוב (ובבוא העת גם להרוויח מפרסומות ביוטיוב). את הטעינה של סרטונים נוספים ("טען תרגומים נוספים") כדאי לבצע באופן אוטומטי בגלילה, כנ"ל לגבי סינון מיידי של תיבת החיפוש. חסרים לי דפיים יעודים לאמנים/ סגנונות וכו'. הרעיון טוב ויש כרגע גם לא מעט תוכן יחסית לאתר חדש, רק הביצוע די גרוע וחבל. בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עריכה: עכשיו הבנתי מה הבעיה. האתר שלך לא נתמך באינטרנט אקספלורר. תבדוק ותראה שאני צודק. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני עם הIE החדש... והוא עובד מעולה..
![]() |
![]() |
# 7 |
Winner
|
אני די אהבתי.
אבל חסרים הרבה דברים באתר, כאילו אי אפשר סתם עיין בו, אלה רק להגיע אליו דרך גוגל, לראות את הדירוג הרצוי ולצאת, אין ממש מה לחפש. יהיה יותר נחמד אם בלוקים של דירוגים ואפשרות דירוג בכל פוסט (המדורגים של החודש/שבוע/יום), הכי נצפים, תמונה מיוטיוב ליד כל שם שיר, תגובות. בהצלחה. Last edited by Insane; 30-12-12 at 02:18.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר מתקדם
|
אבדוק..
ותודה Insane.. חשבתי על זה גם, סביר להניח שבהמשך אני אוסיף את כל מה שאמרתם.. (דירוג + מצעדים בכל חודש/שבוע + דפי אמנים)
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
לא יודע מה איתכם ? הממשק לפי דעתי נחמד +
מה שכן הפריע לי, הקטגוריות, הייתי מזיז אותם למעלה לעמודה של ה CONTENT ועושה דבר כזה: A B C D E F G H I J K L M N O P... לגבי התפריט ? למה הוא בורח עד הקצה ? זה נראה לא טוב ב 21 אינץ' ליאור
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|