![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בנוגע לאדסנס החדש
הרבה זמן לא השתמשתי בשירות של גוגל ואני רואה שהוא שונה ועכשיו הוא מציג תשלום בשקלים.
3 שאלות: 1) האם אני מקבל את התשלום לבנק בשקלים ולא בדולרים? 2) האם אפשר כבר לקבל את התשלום משם בהעברה בנקאית ולא בצ'קים כמו פעם? 3) האם אני יכול לקבל תשלום מ-X כסף שצברתי בחשבון לפי בקשתי או שיש תאריך מסוים לתשלומים? איך זה עובד. תודה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1+2 - כן.
3- לא יודע. |
![]() |
![]() |
# 3 |
Winner
|
אתה לא יכול למשוך מהחשבון x כסף מסוים, או שאתה מושך הכל או כלום ואז אתה ממשיך לסוף חודש הבא.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מצטער על הקושי, אך לא הבנתי מה שאמרת.
נניח שב-3 לחודש דצמבר יש לי בחשבון 250 ש"ח - אני יכול למשוך אותם אם אני רוצה ואז הפעם הבאה שאוכל למשוך כסף תהיה ב-1 לינואר? ז"א שהמשיכה לא תלויה בעצם בסכום מינימלי אלא ניתנת לביצוע פעם בחודש בלבד מתי שנרצה במהלכו? |
![]() |
![]() |
# 5 |
Winner
|
התשלום הוא בסוף החודש, אתה לא יכול למשוך באמצע החודש. או שאתה מושך הכל או לא מושך בכלל.
יש מערכת תשלומים, אתה שם את פרטי החשבון שלך חד פעמי ואז אם הגעת ל-100$ הכסף אוטומטית מועבר לחשבונך בסוף החודש. אתה יכול גם לעצור את התשלומים ולחכות לחודש הבא על מנת לקבל תשלום גדול יותר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אוקיי, אז לסיכום:
1) לא ניתן למשוך כסף בחשבון באמצע חודש - ניתן למשוך כסף רק ב-1 לחודש. 2) ניתן למשוך כסף בחשבון בסוף החודש רק אם צברת 100$ לפחות. 3) לא ניתן למשוך סכום חלקי מהחשבון, אלא את כל מה שיש בו באותו הזמן. 4) ניתן להשהות תקופת תשלומים לפי בחירה - מה שאומר שברירת המחדל היא שגוגל אדסנס בודק לבד בסוף כל חודש האם צברת בחשבון יותר מ-100$ ואוטומטית מבצע משיכה לחשבון הבנק שלך אלא אם כן תגדיר לו אחרת. אני צודק בכל העובדות? תודה! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|