|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
כרטיס טלויזיה. צריך קצת עזרה.
שלום לכולם.
אני מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה. אבל אני לא יודע בדיוק מה צריך בשביל שהכרטיס יפעל טוב במחשב, איזה סוג כדאי לקנות? מה המחירים בערך? ואיזה אפשרויות יש לכרטיס כזה? אשמח אם תתנו לי כאן המלצות וטיפים לגבי כרטיס טלויזיה. *מצטער אם זה לא המקום, זה נראה לי הכי הגיוני. תודה רבה מראש.
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
צריך כמות זיכרון מכובדת (512MB ומעלה...) מעבד חזק (מומלץ מעבד מתקדם של Intel לא מדגמי P4 וPD) וכמובן כרטיסי TV יעילים... במידה ואתה מעוניין גם בכרטיס מסך שישמש למשחקים אני מציע את 2 הכרטיסים האלו:
ATi Redeon All In Wonder X800XL 256MB ATi Redeon All In Wonder X1800XL 256MB (שני אלו כרטיסי הTV היחידיים שראיתי שממש יעילים למשחקים כי למשל דגמי סדרת X החלשים יותר חלשים מאוד תחת הגדרות All In Wonder שלא נדבר על סדרת 9XXX...) ואם אתה פשוט רוצה כרטיס TV חזק מאוד אני ממליץ על Osprey 540 פשוט מאוד אחלה כרטיס... |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
יש לי 512.. והשמות שהבאת לפי מה שהבנתי זה כרטיס מסך עם טלויזיה נכון?
וOsprey 540 עולה 13 אלף ש"ח או שזה טעות באתר? אני מחפש כרטיס טלויזיה.. די פשוט. שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב(ערוצים ישראלים כמובן ואם אפשר אז לא רק). שאני יוכל להקליט למחשב שלי. ושיהיה באיכות טובה יחסית. ותודה על התגובה המהירה
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני לא משחק במחשב הזה בכלל, המחשב השני יותר מתקדם וכל זה, שם אני משחק. אבל אני רוצה לשפר קצת את המחשב הזה. אני לא מעוניין בכרטיס מסך חדש, אני צריך משהו פשוט במחיר טוב. רק כרטיס טלויזיה, לא יותר מזה.
![]() |
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
http://www.shoptime.co.il/grItem.asp...&Item_Id=20390
הנה הכרטיס הכי זול שמצאתי שלא יתפרק אצלך במחשב בטמפ' של יותר מ25 מעלות צלזיוס :P |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
תודה,
אשמח לקבל עוד לינקים במידה ותמצא.
# 8 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אישיתי קניתי כרטיס TV מוואלה...
ואף על פי שרוב המוצרים שקונים באינרטנט הם גרועים, הכרטיס דיי בסדר. מקליט ועובד מעולה. התוכנה שלו קצת דפוקה אבל מסתדרים חחח. בכל מקרה, למה אני מגיב פה? לפי מה שהבנתי הכרטיס הולך למחשב ישן, אז רק שתדע, שאם אתה רוצה להקליט אתה צריך מחשב חזק יחסית כדי שיוכל לקודד בו זמנית מכיוון שאם הוא לא יקודד דקת צילום תשקול ג'יגה. ואם המחשב לא חזק בסוף הסרט יקפוץ ולא יהיה נעים לראות. תתחדש =] |
![]() |
![]() |
# 9 |
משתמש - היכל התהילה
|
רכשתי את אותו הכרטיס ש m00 המליץ אבל רכשתי מוואלה.
עוד 10 ימים נדע אם הוא טוב או לא. והמחשב שלי לא ישן. פשוט לא חדש. אני מסתדר איתו מעולה. מחשב מפסיק חזק לדעתי כדי שיוכל להריץ את זה. במקרה הגרוע נעביר אותו למחשב החדש יותר ![]() ושוב תודה על ההמלצה. בהזדמנות זאת.. צריך תוכנה מיוחדת כדי להקליט? יש המלצות לגבי זה?
# 10 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|