|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בחירת אילו משתנים ישלחו ב GET
אהלן
אני רוצה לשלוח ב GET טופס הבעיה היא שהוא שולח אוטומטי את כל המשתנים שהוזכרו בטופס כולל משתני JS שנועדו לבדוק קלט וכו' אני רוצה להחליט אילו משתנים ישלחו ב GET ,איך עושים זאת? לדוגמא הטופס מכיל את השדות שם כתובת אימייל ערץ עיר אז אני רוצה שבGET ישלחו רק המשתנים של שם וכתובת איך עושים זאת? תודה שאלה נוספת פחות חשובה,האם סישן זה דבר מאובטח? שלא ניתן לזייף אותו? אם אני שם סישן שמכיל את ה ID של הלקוח ולפי זה אני שולף נתונים, אז 1)האם הוא יכול לראות מה הסישן הזה מכיל? 2)האם הוא יכול לזייף אותו? וככה להיות עם סישן של מישהו אחר? |
![]() |
![]() |
# 2 |
אושיית הוסטינג
|
איזה טופס?
מה הקוד? הדפדפן ישלח מה שתגדיר לו לשלוח.
# 3 |
Whatever
|
אל תגדיר name ל input ותפנה אליו דרך ה- id (עם JavaScript)
# 4 |
חבר וותיק
|
טופס HTML פשוט מאוד
נגיד שיש בו 5 תיבות INPUT כולל תיבה 1 שיש בה בדיקת קלט של האימייל אז יש שם 2 משתנים של JS כרגע זה שולח את כל 7 המשתנים דרך GET , אני רוצה להגדיר מה אני רוצה שישלח איך עושים את זה? אפשר יותר פירוט?? בבקשה ? הבעיה שגם משתנים של JS שנועדו לבדיקת קלט אין להם NAME והם גם נישלחים |
![]() |
![]() |
# 5 |
Whatever
|
לא בדקתי את העניין של הורדת ה- name, יכול להיות שזה לא עובד.
תנסה לקבוע ל input את המאפיין disabled: קוד:
<input .... disabled="disabled">
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בנוסף.... אם אני שולח מעמוד 1 לעמוד 2 אז הרי אני מקבל ככה 2.php?id=2&&name=yosi&&email=eee ואז כשאני רוצה לשלוח מעמוד 2.PHP לעמוד 3.PHP גם ב GETאז בנוסף לנתונים של הטופס עכשיו ישלחו כל מה שב GET עכשיו... כל הנתונים שנשלחו מעמוד 1 ל 2 ישלחו גם מ 2 ל 3 כי ה GET ישלח גם אותם אז המטרה שלי היא לבחור מה לשלוח איכשהו |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
Whatever
|
אני חושב שכדאי שתציג את קוד המקור של העמוד ומה בדיוק אתה מנסה לעשות. איבדתי אותך.
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
PHP קוד:
MYNAME ובשדה השני dabi@gmail.com אני יקבל PHP קוד:
זה משתנים שאומרים איפה לחצתי בתמונה של ב SUBMIT לא רוצה שהם ישלחו ב GET איך עושים את זה? Last edited by dabi; 03-10-12 at 01:34.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
X ו-Y הם לא משתנים לבדיקת קלט, בגלל שהשתמשת בתג input עם type של image - הוא שולח את הX וה-Y שבהן לחצת על התמונה (כדי שתוכל לזהות איפה בוצעה הלחיצה, לדוגמא אם תלחץ בדיוק בפינה השמאלית העליונה של הכפתור ה-X וה-Y יהיו שווים 0)
לדעתי זה מטומטם שהדפדפנים שולחים את זה בתור ברירת מחדל, אבל ככה זה עובד ![]()
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|