![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[דיון]אולי אנחנו חושבים בקטן?.
שלום לכולם,
לאחרונה יצא לי לחשוב למה דווקא פורטלים כמו: Ynet, nana10, Mako, Walla וכו... שולטים באינטרנט בארץ?.. -בגלל שיש להם קשר לערוצי טלויזיה?. -בגלל שיש לאתרים כאלה משרדים?. -כי מאחורי כל פינה באתר יש כמה אנשים?. או בגלל שהאנשים שחיים את האינטרנט חושבים בקטן? סך הכל הרבה אנשים כאן לדוגמא בעלי אתר או שהיו בעלי אתר. לרוב אף אחד לא יפתח פורטל כי הוא יודע שאין לו סיכוי מול הפורטלים האחרים. וגם לפי מה שאני רואה רוב האתרים שנפתחים הם מקסימום של 3 מנהלים. היום באתרים הגדולים יושבים עשרות אנשים על האתר. האם יצא לכם פעם לחשוב לפתוח קבוצה של אנשים אתר?... אני חושב שכדי לחשוב בגדול צריך להיות קבוצה של אנשים לפחות 7 כל אחד יכול להביא את הידע שלו וכמובן השקעה כספית משותפת יכולה להביא גם הכנסות יותר גדולות. לדוגמא: כיום 2 אנשים יכולים להחליט שהם פותחים אתר מביאים איזה חברה קטנה משלמים לה איזה 1000 שקל פלוס/מינוס ויאלה יש אתר. 7 אנשים שכל אחד מחליט שהאתר זה מקום העבודה שלו יכולים להגיע לסכומים שכוללים גם קמפיין פרסומי. או שאי אפשר בכלל? או שאנשי האינטרנט ה"קטנים" לא יכולים מול האנשים הגדולים שמשקיעים ומרווחים אלפי שקלים מהאתרים שלהם?... אז מה אתם חושבים בסופו של דבר שווה לפתוח קבוצה שמאמינה שאפשר להצליח באינטרנט? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|