![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
יהלום ישראל - עיצוב בעברית לאתר תדמיתי\עסקי\בלוג\אישי
יהלום ישראל - עיצוב לאתר תדמיתי\עסקי\בלוג\אישי ועוד
לאחר מספר עיצובים באנגלית, הנה עיצוב מותאם לעברית המשמש למספר רב של סוגי אתרים ![]() __________________________________________________ ______________________________________________ ![]() __________________________________________________ ______________________________________________ גודל האתר: 1050x1660 (יינתן בפרטיות לכל מי שיבקש) שפה נתמכת: עברית (עם אופציה לתירגום לכל שפה) העיצוב יימכר ללא הגבלה, ויתומכר בהתאם לכך. רשיון בודד לשימוש בעיצוב יעלה 150 ש"ח - רק אתם תוכלו להשתמש בו רשיון מסחר יעלה 2500 ש"ח - מקנה לכם אישור למכור את העיצוב ללא הגבלה בשני הרשיונות תקבלו: 1. אישור עריכה של העיצוב, תוכלו לשנות אותו כרצונכם 2. תיקיה עם הקבצים (psd, html וכו') 3. קובץ PSD מסודר היטב ומקל ברמה משמעותית על ההימצאות בעיצוב, לא מחייב להיות מקצוען בפוטושופ על מנת לבצע שינויים. 4. תמיכה מלאה בכל בעיה הקשורה לעיצוב אפשרויות נוספות: (זמן האספקה ישתנה בהתאם לשינוי המבוקש) + תירגום לכל שפה + ביצוע שינויים מותאמים אישית + קידוד בתקן עולמי תקני + הלבשת מערכת לניהול תוכן דרכי תשלום: העברה בנקאית, דואר ופייפאל. יצירת קשר מייל + מסן - dor091@hotmail.com
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 22-05-11 at 03:54.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מספיק להיכנס לי לנושאים
זה לא פורום ביקורות זה פורום מסחר, ואני ממש לא מעונין בתגובות שלך אז תפסיק לדחוף את עצמך לנושאים שאני פותח
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 22-05-11 at 15:34.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
הביקורת ולא הביקרות
תישתדל ולא תישדל עיצוב טוב יותר ולא עיצוב יותר טוב
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 22-05-11 at 15:44.. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אתה מפספס את הנקודה
לא אכפת לי שלא אהבת את הצבע, את האייקון, הלוגו או הגודל - אם היה אכפת לי הייתי פשוט שם אותך פה לידי ומתחיל לעצב מה שאתה אוהב בכתב א'(אני מוכן להוסיף ניקוד), די פשוט למעשה, אסביר לך שוב את ההבדלים .. דמיין את עצמך מוכר בחנות חצילים, מגיע לקוח שמעוניין לקנות לא אחר מהחצילים שלך! כן כן החצילים שלך!! האם נראה לך לגיטימי, או ריאלי, שיבוא מישהו לא קשור ויגיד ללקוח לא לקנות, ואף יפרט לו למה? לא! (איך תרגיש אם כן?) מה שכן, ואני בטוח שהכוונות שלך טובות, זה שזה יהיה לגיטימי יותר במידה ותציג את החצילים ותבקש דעה מאנשים! אם הייתי מציג את העיצוב בפורום ביקורת ומבקש ביקורת זה עוד היה רלוונטי, אבל אני לא!
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 22-05-11 at 17:09.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
Vais בגדול זה נכון כל מה שאתה רושם כאן.. אני בטוח שהמטרה של הבחור לא הייתה רעה.
יש היום מאות אתרים ברשת שקמו רק בשביל שאנשים יכתבו ביקורות על עסקים וכאן בסה"כ הבחור נתן ביקורת מסויימת. לא צריך להגיע כזה רחוק בסה"כ כל הנושא של עיצובים זה עניין של טעם יש כאלה שיאהבו יותר יש כאלה פחות ויש כאלה שלא יאהבו בכלל.
![]() |
# 10 |
חבר מתקדם
|
שוב,
אתם מפספסים את הנקודה - והיא עוברת לנגד עינכם, זה פורום מסחר. נקודה! וכן, אני רואה שהוא בן אדם טוב, ושהכוונות שלו טובות אבל אין דרך אחרת כבר רמזתי לו לא פעם אחת וראיתי עוד כמה שאמרו לו את זה.. אבל זה חייב להיפסק, זה מוריד מהערך של הפורום, וזה מוריד מהחשק לפרסם דברים כי אתה יודע שיבוא לך מישהו ויגיד לאלאלא זה לא נראה לי - לא מעניין אותי שזה לא נראה, אם זה היה מעניין הייתי שואל אותך איפה למקם וכמה .. אני אוהב לשמוע שירים במרוקאית אני מכריח אותך לשמוע גם? אני מנסה לומר לך מדוע המוזיקת רוק שלך לא לטעמי? יאללה נסכם בזאת את הנושא.. בתקווה שזה תרם במשהו. אני מבקש מהמנהלים למחוק את כל ההודעות מלבד הראשונה.
Senior Product Designer & Envato Author Frontend & Wordpress Developer Dribbble | ThemeForest Last edited by trupix; 22-05-11 at 16:10.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|