![]() |
# 1 |
חסום
|
שאלה דחופה פרצו לי לGodday עזרה!
שלום,
פרצו לי לחשבון שלי בGodDay עכשיו היה שם ויזה של אמא שלי חגגו עליו בקניות של 10 אלף ש"ח! לאחר מספר שעות פרצו לי למחשב וגנבו לי חומרים של לקוחות מהמחשב! לאחר מספר ימים פירמטתי את המחשב התקנתי אנטי וירוס הכי חדש בתשלום והכול! ופתאום הגיע אליי חבר ואמרו לי שזיינו לו תמחשב והוא יודע מיזה! מדובר בהאקר העונה לשם שרון גנב לי חומר ופרץ לי ולחבר למחשב וגנב חומרים וגם עשה קניות על סך 10 אלף ש"ח הדרך היחידה להוכיח את הרכישות היא דרך המייל שלו.. איך אני יכול להכנס ולצלם רק את מספר הקניות להראות לgodday הם רוצים הוכחות שפרצו לי אין ביכולתי לשלם 10 אלף פתאום! בבקשה תעזרו לי חבר'ה מתחנן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
קודם כל תפנה לחברת האשראי ותגיד שזה לא רכישות שלך.
שמור לוגים , הוכחות (צילומי מסך כל דבר שיכול לעזור בבית משפט/הוכחה שזה לא אתה רכשת) , צלצל לגדודי ותתדבר איתם בטלפון במייל זה לא יפתור כלום , תגיש תלונה במשטרה עם כל ההוכחות שיש לך , סיכוי טוב שהוא יתפס. --------------------------------------- בנוסף לא הבנתי איך הוא פרץ לך למחשב זה לא הגיוני שהוא "משך" חומר מהמחשבים שלך .. איך בכלל הוא הגיע אלייך? הכרת אותו בעבר? עריכה: בנוסף הייתי ממליץ לך לפנות לעורך דין המתמחה בענייני עבירות מחשב , מדובר פה על פלילים והבחור בקלות יכול לשבת בכלא או לשלם קנס גדול.
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
פנה למשטרה בהקדם האפשרי !
# 4 |
חסום
|
הוא פשוט פרץ לאנשים מ"שעמום" יעני הבנת?
אין אפשרות אלא לסגור תכרטיס ויזה כרגע הוא שינה פרטים לחשבון godday והוכחות במייל שלו ואינלי גישה לשם. דבר שני "משך" פרטים זה הוא שהוא גנב קבצים של לקוחות של מערכות שפותחו להם בלעדית |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אם תבדוק הודעות פרטיות אני חושב שאני יוכל לעזור לך דיי הרבה..
# 6 |
חסום
|
התחברתי למסן ושלחתי לך הודעה,
תודה! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
אתה יכול לדבר עם גדודי (מומלץ בטלפון) ולהסביר להם שהוא שינה הכל וכ'ו ולתת להם את מספר הויזה כהוכחה ולהגיד להם שיבדקו אפילו שהיו קניות לא ממספר אייפי כמו שלך ושהכל שונה מרגע שהחשבון נפרץ.
ממליץ לך לתת לדבר למישהו שדובר אנגלית שוטפת . וגם חובה לפנות למשטרה + חברת האשראי (חייב להיות ביטוח ואמור להיות החזר כי זה גנבה)
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
ואו לבחור יש ביצים
# 9 |
I am root
|
הייתי אומר שלא, קודם כל אנחנו לא בטוחים שזה הוא ( אין LOG ) , דבר שני ... לגנב אין ביצים גנב זה סתם גנב.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
אושיית הוסטינג
|
זה נשמע קצת עקום,
איך אפשר להוציא מס' ויזה + תאריך תוקף + CCV מ-godaddy?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|