![]() |
# 1 |
עסק רשום [?]
|
WebRTL.com - תבניות בעברית
אשמח לקבל ביקורת על אתר חדש http://www.webrtl.com/
בנתיים יש באתר רק תבניות וורדפרס אך בקרוב יועלו גם תבניות למערכות אחרות(ג'ומלה דרופל פליג ועוד) וגם תבניות HTML יום טוב |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
שפר את העיצוב, אם אתה רוצה אוכל לעזור לך
![]() חוץ מזה האתר מסודר יפה, ואהבתי את התבניות ששמת. כולם יעילות ומתאימות לבלוגים\אתרי וורדפרס אחרים ומעוצבות יפה בהצלחה עם האתר ! =]
# 3 |
חבר על
|
יפה מאוד,
תצוגת העיצובים נוחה והעיצובים יפים. |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
אהבתי..!! רעיון מעולה גם
תשמע רק משו בדף הראשי שאתה שם תמונה של העיצוב תשים תמונה שהעיצוב כבר מתורגם.. אני חשבתי שטעיתי באתר וישר יצאתי כי ראיתי שזה תבניות באנגלית ולא בעברית רק שנכנסתי וראיתי דמו בעברית הבנתי אם תרצה שאני ייתרגם לך תבניות לאתר מעוצבות אני מדבר תבניות ממש מעוצבות ויפות (חינמיות) אין לי בעיה בעד בכל מערכת כזאת שאני אתרגם יהיה רשום למטה תורגם ע"י (האתר שלי..) זה בכל מקרה אתר של קהילת מעצבים ככה שזה יבוא טוב תגיד לי אם אתה רוצה אבל הבעיה שאני לא יודע לתרגם :P אם יש לך איזה מדריך או משהו זה יהיה טוב יש לי אנגלית ברמה ממש טובה זאת לא הבעיה |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
מממ.. נראה אחלה.. - אחלה בחירת תבניות, אחלה אתר.. חסר פרסומת של חומוס אחלה.. אבל בגדול סבבה.
המלצה שלי, אם אתה רוצה שהאתר יתקדם בתוצאות גוגל בדפי תבניות יותר.. תעביר תאתר לאיחסון בישראל תדאג לALT לתמונות שבתניות בשם של התבנית (טייטל של הכותרת מספיק*) ותעיף H1 (אני רואה שיש לך 2 בדף הראשי*) מומלץ גם להוסיף Meta Description.. לא חסר לוורדפרס פלאגינים כאלה.. וזהו. שיהיה בהצלחה ![]() |
![]() |
![]() |
# 7 | |||
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
ציטוט:
בקשר לתרגום,יש לזה מדריכים,אבל בתאכלס המדריך מלמד את הבסיס שאחריו אתה צריך לתקן כל מיני דברים ביישור כדי שיעבוד טוב בכל הדפדפנים ציטוט:
לגבי הקידום בגוגל,אני יותר בונה על הלינקים הנכנסים לאתר שיגיעו מאתרים שישתמשו בתבניות שתרגמתי לגבי META אני יוסיף,לגבי ALT זה לא ממש יעזור כי זה פשוט יקדם את הדף של התבנית בשם של התבנית,ואני מתרגם בעיקר תבניות שאין אותם מתורגמות עדיין ככה שאני בכל מקרה בתוצאות הראשונות אשמח לעוד ביקורות,ואם יש לכם תבנית שאתה רוצים שאני יעלה אשמח לשמוע תודה |
|||
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() חוץ מזה, להרוס זה בטוח לא, רק יוסיף. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |