הרשם שאלות ותשובות רשימת חברים לוח שנה חיפוש הודעות מהיום סמן פורומים כנקראו

|!|

כלים לאשכול תצורת הצגה
Prev הודעה קודמת   הודעה הבאה Next
ישן 01-04-10, 13:25   # 1
satan
חבר וותיק
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

דרושים מנהלים בתשלום חודשי לעדכון אתר ילדים

טוב אז בעקרון זה ככה, יש לי אתר ילדים ולי לבד קצת קשה לעדכן אותו יש הרבה נושאים לעדכן ואני פשוט מחפש מישהו שבתמורה לתשלום חודשי קבוע יעדכן את האתר ביחד איתי.

אותו אחד בעצם יהיה מנהל ראשי באתר וכחלק מהעבודה שלו תהיה:

1. עדכון 4 משחקי פלאש ביום (בעזרת המערכת המיוחדת שלי זה תהליך שלוקח 10 דקות בלבד - אין צורך להוריד את המשחק למחשב ואז להעלות אותו לשרת, להשתמש בפוטושופ ליצור תמונה או לגלוש ל FTP הכול דרך הדפדפן מדובר בעיקר בתרגום הוראות המשחק שם למשחק ותאור וכו)..
2. עדכון 4 סרטונים מיוטיוב ביום (החלק ה'קשה' הוא לגלוש ביוטיוב ולמצא סרטונים טובים) וזה כולל רק להשים את הקישור לסרטון, כותרת ותאור זה צ'ק צק..
3. הוספת 3 הורדות ביום - שזה כולל פשוט לינק להורדה, מספר תמונות, תיאור הקובץ וכמה הוא שוקל. לוקח 15 דקות גג..
4. מאמר אחד בשבוע בנושא משחקים שזה סיקור משחקי פלאש למינהם וכדומה. אחד בשבוע.
5. מענה עבור גולשים באתר - יש רשת חברתית עם ההרשמה ויצירת החשבון שלך כמנהל ראשי יופנו אליך גולשים חדשים ויהיו 'חברים' שלך. לרוב יש 10 פניות בשבוע בהודעות פרטיות לרובם לא צריך לענות כך שזה לא עבודה קשה.

האתר המדובר הוא http://www.gmx.co.il

מעל גיל 16 בבקשה, עם יכולת כתיבה טובה ודרכי תשלום של חשבון בנק כאמצעי עיקרי. + תרשמו פרטים על עצמכם בני כמה אתם אילו אתרים ניהלתם מאיפה אתם בארץ וכדומה..

התמורה היא כספית - ואני מתכנן לשלם סכום יפה ביחס להשקעה של כל כמות שעות העבודה בחודש שתצטרכו להשקיע.. (זו לא עבודה במשרה מלאה.. רבע משרה)

יצירת קשר באימייל lior.gmx של gmail.com
או דרך הודעה פרטית פה או דרך תגובה פה בדיון.

בבקשה לאנשים שיכולים לעבוד איתי לטווח הארוך!

Last edited by satan; 01-04-10 at 13:53..

חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים)

כלים לאשכול
תצורת הצגה

חוקי פירסום