![]() |
# 1 |
חבר על
|
השתחררתי מצהל, אני מעוניין להוציא את הפיקדון שלי
האם אפשרי להרשם כעוסק פטור, ואז להכריז על פשיטת רגל לאחר חודש חודשיים?
אם כן, מהן הפעולות שאני צריך לבצע? תודה
# 2 |
עסק רשום [?]
|
אני לא חושב שעבור עוסק פטור אתה זכאי לקבל את המענק \ פקדון.... תבדוק את זה טוב יכול להיות שיש הגבלה רק לעוסק מורשה או חברה בע"מ אני חושב ששמעתי את זה פעם, אבל שוב יכול להיות שאני טועה.
נוסף על כך אני כמעט בטוח שעוסק פטור לא יכול להכריז פשיטת רגל אלה רק חברה בע"מ אבל זה לא כזה משנה כי אין צורך להכריז פשיטת רגל פשוט תסגור את העסק אם אין לך חובות, תפתח עוסק פטור (אם ניתן) או עסק מורשה ותסגור אותו יהיה לך עלויות של כ-1000 שקל לדעתי לפתיחה וסגירה של תיק כולל ניהול של רואה חשבון ואז כיסית את עצמך ![]()
![]() |
# 3 |
חסום
|
אתה יכול לפתוח עוסק פטור ולהוציא את הפקדון.
אבל כדי להוציא את הפקדון אתה צריך להביא לבנק חשבוניות\קבלות של דברים שקנית לעסק. כדי להוציא את כל הסכום שזה יוצא בערך 17 אלף שקל אתה צריך שסכום החשבוניות\קבלות יהיה בסכום שאתה רוצה למשוך. |
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
פיקדון שלו זה 17 אלף ? יענו 17 זה לג'ובניקים ?
איזה כייף זה שמחכים לי 25 ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
אושיית הוסטינג
|
גובניק עם ראש על הכתפיים, בד"כ משתחרר עם 40 אלף שקל בצד, מחיסכון.
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
אצלנו אפשר לחתום שס"נ בתנאי קבע. המשכורת בד"כ נעה בין 4,000 ו-6,500 ש"ח, בהתאם למקצוע. במקרים נדירים אפילו יותר. אז חותמים עוד כמה חודשים, עושים יומיות, אף אחד לא חופר לך וחוסכים קצת.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
Kernel
וקרביים עם ראש על הכתפיים משתחררים עם 500 אלף שקל בצד , חיסכון עלק ג'ובניקים חוסכים על מי אתה בא לעבוד ? גובניק מקבל 300 שקל ואגוז ! והוא יוצא כל יום הבייתה משמע אומר הוא יבזבז כסף ... בקרבי אין לך איפה לבזבז ! מה גם אתה לא יוצא כמעט ... ונגיד ואתה יוצא שישי אחד ל 3 שבועות ביזבזת 300 שקל נגיד ... למה מסיבות אלכוהל דלק וחברה + חפיסת קונדומים ... גובניק ? כל יום אוכל בעזראלי מסתובב בקניון ... עכשיו תבוא ותגיד לי שג'ובניקים עובדים ? מה 3 ל 10000 ג'ובניקים ? רובם עייפים ... שחוזרים הבייתה ... |
![]() |
![]() |
# 8 |
אושיית הוסטינג
|
גובניק מקבל 300 שקל בחודש, ואת האפשרות לעשות משהו עם עצמו מחמש בערב כל יום,
מי שירצה לפתח את עצמו, יעבוד/ילמד לתואר. מי שאין לו הרבה צפיות יסתובב בקניון כל היום ("למה לי לעבוד עכשיו, בא לי להנות") ומי שלא מבין הרבה בערך הכסף, ישים 200 שקל בפק"מ בצד כל חודש. ולמה אני אומר לא מבין בערך הכסף, מאחר וה-350 שקל האלה היום, הם שווה ערך ל-5000 שקל כשתהיה אזרח. גם לחייל קרבי, ששם בפיקדון 400 שקל בחודש, אני גם אומר לו, שזה לא משתלם, כי מה שהוא ייעשה בחודשיים עבודה כאזרח, הוא עינה את עצמו במשך כל השירות. אחרי קצת זמן בשירות כגובניק, אתה קולט שכבר אין מה לעשות אחרי 4, אז חלק משתעממים, וחלק עסוקים בעבודה במשך כל השבוע(שרתים, VPS, HOSTING ואתר חדש שיעלה בקרוב). אבי
# 9 |
הוסטסניון
|
הרוב מצטער לאכזב אותך ממש לא מה שכתבת !
אתה אולי מה שכתבת הרוב בזבזנים לא רק תכסף של הצבא עוד יותר גרוע חיים על התחת של ההורים ! אני אחרי צבא ואני מממן את אמא שלי ! בגיל 18 החלטתי שאמא שלי 18 שנה מוציאה יותר מידי כסף עלי ואפילו שהייתי עושה שיחות באולי אבל אולייי 200 שקל למרות שביננו זה בערך 95 פעם ב... בגלל בנות אין מה לעשות ... חחח אממממ בכל מקרה אז בגיל 18 הפלאפון עבר על שמי ! האינטרנט על שמי היציאות על חשבוני ולא על אמא כמו אצל רוב הישראלים שחיים וחוגגים על הכסף של אמא ואבא אני כיום עובד בשיפוצים בלי עין רעה אחללה כסף ! כואב הגב אבל אחללה כסף אני עובד מ 7 בבוקר עד 4 והרבה כפולות ... יומית שלי זה משכורת צבאית של ג'ובניק ויומית שלי זה 9 שעות ככה שאני פחות ממנו בעבודה ומקבל אפילו יותר חחח אני פעם בחודש בא לאמא שלי ושם לה ביד 300 - 500 שקל שיהיה לה לבזבוזים מה זאת אומרת ? שתצא עם חברות שלה שיהיה לה כסף ... בין אם זה סיגריות או מיצידי כל דבר שיגרום לה אושר וזה לא כולל את העזרה בהוצאות הבית ולא אני לא בן יחיד ... כולם בבית עוזרים ... מפה מתחיל שיעמום ועייפות זה נכתב בהומור ... כל ג'ובניק שנפגע יש לפקסס למס 024837234 בכל מקרה אין הרבה חיילים ששמים תכסף בפיקדון ! ואני שהייתי בקרבי שמתי כל חודש 500 שקל ו500 שיהיה לי הייתי יוצא הבייתה ומזבז שישי שבת ... אומנם פעם בחודש אבל מבזבז מבחינת יציאות וכדומה ... הייתי מבזבז משהו כמו 250 אז משמע אומר שהפלוס נשאר ואפילו נצבר בוא נגיד ככה ג'ובניקים אפילו בתוך הבסיס יש להם מקדונלדס וכל החרא למיניהם ... ורוב הג'ובניקים שחוזרים מהבסיס לא באמת חוזרים כל כך מוקדם אל תגזים יש ויש הרוב מסיימים בין 5 וחצי ל 8 יש כאלה שאולי יותר מוקדם ויש שמאוחר יותר תחשוב על הנסיעות לבית ... אתה כבר עייף והולך לישון כי כמו תרנגולת אתה אמור לקום בבוקר כדי להיות ב8 או 7 בבסיס כי יש "מסדר בוקר" לראות שאתם מסודרים שלא שכחתם לשים לק או לשים חזיה למרות שאסור או שבאתם עם עגילים ובין היתר שיש גלצח אז אתה לא ממש יכול לעבוד בשעות ה"חופשיות" שלך מה גם זה לא חוקי ואם הצבא ידע על כך ושאין לך אישור עבודה אתה תאנס לא תענש תאנס ! אבל במקום זה יש לך קרבי שישן בבסיס חרא של אוכל חרא של מיטה אין מים חמים בחורף ואפילו ישנים באוהלים לפעמים או אפילו בשטח ... בזמן שאתה עושה קפה הוא שומר עליך מאויבנו בזמן שאתה ישן טוב טוב במיטת ה"המי ? נח ?" שלך הוא ישן על דיקט ! או אפילו שומר שאתה תישן טוב או שתתפרע באיזה פאב ותחגוג אבל אז שוב אתה צריך לקום בבוקר ואיזה בעסה עכשיו לינסוע לבסיס כל יום באוטובוס עם כל הישראלים האלה בבוקר ? ושהכל פקוק ושאנשים לא שמים בושם באוטובוס או אפילו מזיעים או שהם סתם מגעילים חחחחחחח הוא עדיין ישן ...(הקרבי) תלוי בפזם ... נכון שמזיינים אותם בצעירותם נכון שהם לא רואים בית נכון שזה לא קל כמו שלכם קל אבל בסוף אם עושים למי היה שירות יותר מאתגר יותר כייף למי יש יותר חברים ומי יותר גבר באמת ? או במקרה הנשי את מי עשו יותר (אני לא צוחק !) אז כן הקרבי טוב שמע כתבתי הכל משעמום אל תתיחס חחח תראה תשעה ... אני אגיד בדוגרי ? עדיף להיות קרבי עם תש 2 לעשות חמשושים ולא להיות ג'ובניק ! |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא כל הג'ובניקים עובדים, אבל חלק נכבד מאלו שכל יום בבית (ואפילו אלו שמבלים רבעושים, שבוע-שבוע וכו') כן. להגיד שהם עשירים? לא, כי בתכלס אלו שאני מכיר שורפים את הכסף שמרוויחים וכנראה במינוס כרגע.
![]() הצבא בכל מקרה דופק אותך, אז הבחירה שלך צריכה להיות זו שתגרום לך להרגיש שלם עם עצמך. אגב חן... צודק, אסור לעבוד בלי אישור עבודה. העובדה היא שגם אם אתה לא מאבטח איפשהו ועושה שבוע-שבוע ומקבל אישור עבודה חופשי, אתה הולך לעבוד, עם או בלי אישור עבודה. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|