![]() |
# 1 |
חסום
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש| ריסלר
אני צריך ריסלר כזה:
שטח דיסק: 1GB תעבורה: 400GB כל השאר ללא הגבלה כל הגישות שיש ושאני אומר כל הגישות אז כל הגישות פאנל: DirectAdmin מערכת הפעלה: Linux *אם תיהיה אפשרות לעשות את הNS1 והNS2 לפי הדומיין שלי זה יהיה ממש אבל ממש טוב אני הייתי רוצה בערך ב400 שקל לשנה אבל תביאו הצעות פה בלבד והייתי רוצה לדעת כמה תוספת כסף לכל 1GB לשנה החברה צריכה לעמוד בתנאים האלו: 1.וותק של כ5 חודשים ומעלה 2.אין נפילות ואין תקלות 3.רמת אבטחה מקסימאלית 4.חיבור פרטי של 10NBIT ומעלה 5.תמיכה 24 שעות 7ימים בשבוע 6.אם יש נפילות אז חייבים לי פיצוי 7.אחלה אנשים שיהיו בחברה שיהיה לי כיף לעבוד איתם Last edited by ofekbh; 29-04-09 at 17:27.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
הצעה מבית אי.בי.סייטס:
ריסיילר מתקדם: - נפח אחסון: 4GB - תעבורה חודשית: 400GB - כל השאר ללא הגבלה - פאנל ניהול: DirectAdmin - מערכת הפעלה: Linux 100 ש"ח לחודש. אתר העסק: www.ebsites.co.il דרכים ליצירת קשר: אלעד פלאפון: 0508177728 אימייל: admin@ebsites.co.il מסנג'ר: elad040@gmail.com יום טוב וחג שמח.
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
ומה 1TB במחיר כזה??????? ז"א 1000GB אם זה עם SSH אני אקנה גם שמעתי הרבה המלצות עליכם ככה שאתם בעדיפות אבל נשמע עוד הצעות |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה מוכן להתחייב לי בכתב חתום ע"י עו"ד על 1TB מלאים? אני לא אתנגד לחסוך המון מקום בארבעה דיסקים קשיחים הקיימים אצלי. ערב טוב, |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חסום
|
ציטוט:
חח וIsraKal.co.il שלחתי לך ה.פ עם המסן/האיי סי שלי תתחבר לאחד מהם [לך שלחתי או למישהו אחר?] ד"א כמה יעלה 1TB? זה סתם לידע כללי. צריך להוסיף עוד 0 בצד ימין? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|