![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלום לכולם, מחפש מונה לחיצות פשוט.
שלום,
אני צריך מערכת(או קוד) די פשוטה של מונה לחיצות. לדוגמא שאני ילחץ על טקסט רשום(או במקרה שלי שם של אתר) זה יוסיף את הליחצה למונה. כמובן שצריך שיהיו יחודיות ורצוי גם לא יחודיות. *מערכת חינמית, אני לא ישקיע כסף על משו קטן ופשוט. ואם אפשר אז עברית, אם לא אנגלית זה מצוין גם. ובבקשה אל תגידו לי לחפש כי חפשתי ולא מצאתי לכן אני מבקש פה. ועוד משו. לא חשוב לי אם זה יהיה במסד או בטקסט כזה.. העיקר שאני יוכל לראות כמה לחיצות יש בצורה פשוטה. תודה רבה. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
נו מישו?
בבקשה אני חייב את זה! אפילו תביאו לי איזה מדריך לזה או איזה הסבר זה גם יעזור לי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אמממ קוד אי אפשר לתת לך כי זה טיפה גדול בכל זאת אתה יכול לבקש ממתכנת שיבנה לך (יש כאלה שירצו כסף)
אני הייתי מוכן לעזור אבל השרת שלי יחזור רק ביום ראשון ככה שרק אז אני יוכל לבנות משהו לדוגמא |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם תוכל לבנות לי באמת את זה אני יתן לך שרת זמני בכדי לבנות.
צור איתי קשר ונדבר: ICQ: 6706723 MSNM: Tal@TalGarty.Com E-Mail: Tal@TalGarty.Com תודה. |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
דבר איתי ב283474541
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
אחי! יש לי משהוא תותח בשבילך!
כנס לכאן: (דורש תמיכה ב-PHP....) http://www.phpjunkyard.com/php-click-counter.php |
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
רק יש בעיה.. ההגבלה של התווים בדומיין היא 40. למרות שיש לי פחות מ40 תווים בדומיין הוא עדין מראה את השגיאה. איך משנים את ההגבלה? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|