![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה עם התחברות למערכת שאני בונה
אוקי, כעיקרון אם השם משתמש והסיסמא מתאימים והם קיימים אז הוא מתחבר..
אבל אם השם משתמש או הסיסמא לא תואמים הוא מציג לי את 2 ההודעות הללו: 'השם משתמש שהוכנס לא נמצא במערכת.' ומתחת 'הסיסמא שהוזנה שגויה.' בעיקרון זה תקין, אבל אני רוצה שאם רק הסיסמא לא נכונה אז הוא יציג שגיאה רק על הסיסמא.. כנ"ל עם השם משתמש.. רק במצב ששניהם לא קיימים שיציג את שני ההודעות. ולהלן הקוד: PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
mysql_query לא מחזיר TRUE במידה והוא מצא שורות במסד, הוא מחזיר resources, תשתמש בmysql_num_rows לאחר הquery ותבדוק אם יש שורה אחת במסד לפי השאילתא.
בכ"מ אני לא מבין למה אתה מנסה לסבך, הכי טוב לבדוק בפעם אחת ולהציג "שם משתמש או סיסמא לא נכונים", אבל אם אתה בכל זאת רוצה, קודם תתחיל בIF של השם משתמש, במידה וקיים משתמש כזה תמשיך לIF שנמצא בתוך הIF הנ"ל שבודק אם הסיסמא קיימת יחד עם שם המשתמש, אם נמצא שורה אחת במסד קיים משתמש לפי הפרטים, אם הIF הראשון נתן FALSE לא קיים משתמש כזה במסד, ואם הIF השני נתן FALSE הסיסמא לא נכונה למשתמש זה. בהצלחה.
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 24-02-09 at 19:06.. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
מה יעזור לי לספור את כל השורות ?
זה אותו עיקרון, בתנאים שלי הוא גם בודק אם קיימים במסד השם משתמש והסיסמא שהוזנו בטופס .. או שלא הבנתי אותך נכון? \-: ואני לא רוצה לסבך, פשוט אני רוצה לעשות את זה יותר מתקדם.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
PHP קוד:
Last edited by fulsyp; 24-02-09 at 19:22.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הכנסתי עדכון תסתכל:
קודם כל בודקים אם יש שם משתמש כזה אם לא מדפיסים הערה אם כן בודקים את הסיסמא של אותו משתמש אם היא לא נכונה מדפיסים שגיאה |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
בדר"כ אני לא נותן קודים ככה, אבל בגלל שסתם בא לי וגם אין לי מושג מה fulsyp עשה בבקשה:
PHP קוד:
# 8 |
חבר בקהילה
|
מה שעשית זה בדיוק כמוני רק שלא מדפיס מה שהוא רצה...
|
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
בדיוק כמוני? שים לב טוב, הקוד שלי לא דומה לשלך.
ואני גם לא מבין למה לעשות עם מערך ומה זה שתי השדות שהוספת?
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 24-02-09 at 20:42.. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
מה שהוא עושה...לא מבחינת איך שהוא נראה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |