![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
![]() התלבטתי בין הפורום הזה לבין פורום Off topic, אבל נראה לי שכאן אנשים ימצאו לזה יותר שימוש מאשר בoff topic..
בכל מקרה - אני שמח להציג ולספר לכם על כך שבניתי (לעצמי במקור) מערכת ניהול תוכן הכי בסיסית בעולם, אני קצת מתבייש לקרוא לזה ניהול תוכן כי זה יותר מערכת בניית אתר בנוחות מאשר ניהול תוכן כלשהו, אבל היא ממש נוחה. והיא קוד פתוח, כלומר, חינמית.. קראתי לה MiniCMS, ושמתי אותה באתר שלי שכולם יוכלו להוריד ולהשתמש, ואני מספר את זה כאן בפורום מ2 סיבות - האחת היא באמת כדי לפרסם את זה שאנשים ישתמשו, והשניה היא כדי שאנשים יעשו על זה סוג של Beta testing ויחוו דיעה.. זה די חמוד. הקוד סך הכל מחלק אתר שאתם בונים (אחרי עיצוב, וקידוד, כשיש לכם תבנית מוכנה) ל-3 חלקים - ראש תוכן ותחתית, וככה מפריד את הצורך שאם תרצו לשנות משהו בחלק העליון או התחתון שתצטרכו לרוץ ולשנות בכל הקבצים שלכם.. בנוסף יש מערכת admin קטנה וחמודה, אפשר לתת את זה גם ללקוחות שרוצים "לנהל בעצמם" את האתר. הוא בסיסי מאוד (ותפסיקו לשאול למה לא השתמשתי בעורך חכם, זה סתם מכביד, אם אתם רוצים - תוסיפו בעצמכם, יש הרבה חינמיים בשוק), אבל הוא נח. גם האתר שלי (אתר מברשת) בו שמתי את הקוד שתוכלו לקחת אותו משם, בנוי על המערכת הזו. אז בקיצור, אחרי שחפרתי - תורידו, וספרו לי איך היה (נוחות השימוש, האם מובנת ההתקנה, האם זה בכלל פועל, וכו'). זה הקישור: http://www.miv-reshet.co.il/minicms.php?page=3 תעשו חיים. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|