![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
VGo - אתר גיימינג חדש
היי שלום!
לאחר זמן רב של עבודה, שלי ושל צוות האתר, הקמנו אתר משחקים VGo - Virtual Gaming Online. האתר בא עם צוות גדול ורחב, תקציב כספי גדול, חדשות פורומים ועוד כמו כן, באתר יש שימוש ב-jQuery, Mootools וכו' על מנת להשתמש ב-JS עדכני ויעיל. כמו כן, כל מערכות האתר נבנו ע"י. חלק גדול מהאתר תומך ב-XHTML, לא יצא לי לעבור עליו. אבל רובו הגדול תומך. בקרוב, אני גם אפתח אתר למערכת האתר, (NNC Tech.) על מנת שיהיה אפשר לרכוש אותה, אבל זה בעתיד. כתובת האתר: VGo.co.il, בקרוב יפתח גם משחקי הפאן של VGo. כמו כן, קהילת VGo הייתה ב-2004 גם והרימה מסיבת רשת (files.vgo.co.il/lan2004) מה אתם אומרים ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
אלון,
שיהיה לך בהצלחה באתר החדש אתה יודע אני כל הזמן מדבר איתך עליו ישפורים ופה ושם שיהיה בהצלחה אחי אתר קטלנייייייייייייי
# 3 |
חבר מתקדם
|
מה כזה טוב באתר הזה?
# 4 |
חבר חדש
|
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
במה האתר שלכם שונה מהאחרים?
![]() |
# 6 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
אבל, רוב הקהילות שקמות, לא מגיעות רחוק, הקהילות שבאמת הגיעו רחוק זה גיימר ווי גיימס, שהם הגדולות, המטרה שלנו זה להתחרות ולהוות "איום" בשבילם, שלא נהיה קהילה קטנה. אנחנו קהילה שבאה עם מלוא העוצמה על מנת להיות "יריב" ראוי. אנחנו הולכים לספק את הכלים, את הפרסים, את הצוותים ואת כל מה שנצטרך על מנת לקדם את הקהילה בארץ. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אלון(:
הרבה זמן לא דיברנו. בהצלחה עם האתר, נראה מעולה, אהבתי הכל. בהצלחה!!! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
לא נשמע כמו אתר עם סיכוי גדול להצליח.
התוכן חובבני, העיצוב לא משהו והממשק מסורבל. מצטער. מקווה שאני טועה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
למה להתנפל עליו ?
לפי דעתו האתר נראה מצויין, דומיין אחלה, ותוכן סבבה. שיהיה לך בהצלחה.
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
נחמד מאוד, קבל ח"ח.
http://vgo.co.il/profile.php?userid=316 אי אפשר להתחבר עם השם משתמש הזה יותר.[באג] |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|