![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מבקש הצעות מחיר לאחסון 1 ג'יגה
מדובר בפרויקט בסגנון "במה חדשה", בתוספת של הצגת וידיאו, קול ותמונה.
כרגע הפרויקט נמצא בשלבים הראשונים שלו (הגדרת קהל יעד, יעדים, מערכת וכו'), השאיפה שעד סוף השנה האתר יעלה בגרסת בטה כמובן, הערכות שהאתר יעלה רק בתחילת 2009 לכן אף אחד לא ממהר לשום מקום. בעקבות חוסר הידע שלי באחסון (בעיקר תעבורה), אני צריך מכם עזרה קטנה, האם הצגת וידיאו (Youtube) וקול גוזלת משאבים רבים של תעבודה מהשרת, איך אני מחשב את כמות התעבורה הנצרכת באתר? האם לשרת האחסון שאני חוכר מכם יש מספר מוגבל של משתמשים בו-זמנית או לחלופין מדוע השרתים קורסים? לסיכום, אני אשמח לקבל הצעות מחיר, לא רשמתי את התעבורה בגלל חוסר הידיע שלי בנושא, לגבי כמות הזכרון זה כמות ראשונית היא תוגדל בהתאם למשתמשים. זה האיימל שלי, לכל שאלה: azoulai@gmail.com |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
הצעת מחברת פיקסארט:
איחסון : 1 גיגה תעבורה: 100 גיגה אם יהיה צורף אפשר להוסיף לאל שום בעיות מחיר חודשי: 50 ש''ח מחיר חצי שנתי: 270 ש''ח מחיר שנתי: 450 ש''ח + חודש מתנה ** יש אפשרות לשלוח הצעת מחיר מסודרת דרך הפקס,איימיל, אייסי,מסן וכו' אתר החברה: www.fixart.co.il פרטים ליצירת קשר: עידן אייסי: 86617999 מסנג'ר:idan0401@netvision.net.il מייל:idan@toluz.co.il פלאפון:0526629959 אריאל: אייסי: 95609990 מסנג'ר: rorcoil@hotmail.com מיילים: ariel20059@walla.com או rorcoil@hotmail.com פלאפון: 0543021187 ניתן להתקשר בכל שעות היום חוץ משישבת כי אני שומר שבת
# 3 |
חבר חדש
|
אריאל,
דבר ראשון תודה על התגובה המהירה,
אם תוכל לשלוח לי הצעת מפורטת למייל, אני אשמח. דבר נוסף, בהכירך את נושא האחסון 100 ג'גה אמור להספיק? אני חוזר שוב, מדובר על אתר זמין לכולם (הקהל יעד רחב מאוד), עם שלל אופציות של העלאת וידיאו, קול, תמונה, מסמכי טקסט וכו'. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
בס"ד
שלום! הצגת סרטוני יוטיוב או שאר מיני אתרי העלאת הסרטונים, אינם "אוכלים" תעבורה, אחרי הכל זה כמו לשים IFRAME לאתר... זה אוכל ליוטיוב את התעבורה ככה שלך אין מה לדאוג, בלי שום קשר בהצעה שלי שמתי לך תעבורה מספקת. ההצעה שלי: נפח אחסון : 1 GB תעבורה : 25 GB פאנל ניהול : DA Direct Admin כל השאר ללא הגבלה (מסדים, דומיינים וכו') מחיר חודשי : 35 ש"ח מחיר לחצי שנה : 180 ש"ח מחיר לשנה : 350 ש"ח פרטים נוספים: עוסק פטור - זכאי לקבלה. צוות תמיכה הכולל צ'אט תמיכה הזמין 24/7 פרטים ליצירת קשר: Admin@ventrilo.co.il ventrilo.co.il שמחתי לעזור!
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
שלחתי גם אני הצעה מפורטת יותר למייל.
![]() |
# 8 |
חבר חדש
|
חברים קיבלתי את ההודעות הפרטיות שלך,
לצערי אין לי מספיק הודעות להגיב לכם שם, אני יגיב פה בקצרה.
הרעיון הוא שהמשתמשים יעלו את כל היצירות שלהם לאתר, קטעי וידיאו, קול, תמונה, מסמכים יעלו לאתר ויוצגו באתר, האם העניין של ההצגה יצרוך תעבורה? זאת השאלה. אני מודע לעניין "שהדבקת" וידיאו, קול, מסמכים מאתר אחר לא יוצרת תעבורה עבור השרת שלי. תודה לשניכם על הענות המהירה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הבנתי...
במקרה הזה זה אומנם צורך יותר תעבורה...אך לא משהו רציני. הצעה שלי, הכי הגיונית. תתחיל עם משהו בסיסי, תעכוב אחרי התעבורה שלך, כשתגיע לשלב שתצטרך להגדיל אותה (את התעבורה) אני יעשה את זה בלי שום בעיה וללא תוספת מחיר (במקרה שזה באמצע החודש) ככה, תוכל להתחיל מקטן, וכשתצטרך יותר מזה תעבור למקצועי יותר. זה יחסוך לך המון כסף. מנסיון אישי...
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
כה הבנתי כמו שידידי מעלי אמר אין לך סיבה להתחיל מגדול במיוחד לאשהאתר שלך יגיע אל הרשת רק בעוד כמה חודשים
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|