![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש עובד |עבודה קלה במיוחד, שכר נאה מאוד
שלום לכולם
אני מחפש מישהו שמוכן להשקיע משהו כמו שעה וחצי ביום, לעבודה ממש קלה, בלי לזוז מהכיסא. מכיוון שתוכן העבודה הינו דיסקרטי, אוכל לפרט זאת כך: מומלץ מישהו מעל גיל 18 לפני גיוס זה מצויין שיחליף אותי בעבודתי, זמן העבודה הינו בערך חודש אך אם העובד יהיה מצויין הוא ימשיך לעבוד לצידי תמיד. אציין רק שהעבודה היא בכתיבה. שכר נאה מאוד, זוהי עבודה של אולי שעה ביום ועלייה יתוגמל העובד ב 150-120 ש"ח לא נדרשת שום השקעה כספית, רק זמן והתמדה. ליצירת קשר ובירור פרטים תוכלו לפנות אליי או במסנג'ר: edabu@hotmail.com או באייסיקיו: 408701376 המשך יום טוב לכולם =]
קופירייטינג, כתיבה שיווקית ומאמרים יחודיים- edabu@walla.co.il קייצ'י- מדריך הקיץ הגדול, מסיבות חופים, אילת, בתי מלון והמון ביקני Last edited by ILDigital; 16-07-08 at 18:34.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אתה תקבל משהו כמו 150 שקל לשבוע, בתוך שעה עבודה, או מקסימום שעתיים אם אתה רציני תוכל להכפיל את הסכום.
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אני ינסה לפנות אליך במסנגר,אך אם לא תראה אותי או כול דבר אחר:
צור איתי קשר באיימיל freetalk4@gmail.com אני רציני+ניסיון באתרים+בן 18 לא לפני גיוס אלא לימודים עוד שנתיים ואז גיוס. קוראים לי שלומי. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
אהלן שלומי, מכיוון שאני לא בבית לא אוכל להתחבר למסן ולדבר איתך.
אך אצור איתך קשר מחר בע"ה. אשמח לשוחח איתך.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|