![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
![]() בן 17 מחפש לעבוד בחברה בתור תומך טכני, להלן מספר תחומים אשר אני מתעסק בהם :
-ידע נרחב מאוד ב-Html, מעט Php ומעט Asp . כמובן בשילוב של Js . -ידע בפאנל ניהול מסוג DirectAdmin וcPanel בשלושת דרגות השליטה. -תומך בפלאפון, איסיקיו, מסנג'ר וכמעט כל תוכנה אשר קיימת קיום(כמובן אפשר להוריד זאת לא תיהיה בעיה) . כמובן נסיון במספר נרחב של חברות במספר גדלים וקהל יעד שונה . בהיזדמנות זאת אשמח להציע את שירותי הצילום דיגיטלי באפשרות לוידאו וסטילס - כרגע אני מוכן לעשות זאת ללא תשלום אך עם תמורה אחרת . אשמח לדבר על תמורה לגבי התמיכה הטכנית בפרטי, תשאירו את פרטיכם . נאואל . |
![]() |
![]() |
# 2 | |
Senior Member
|
ציטוט:
תוכל לשלוח לי ה"פ עם התמורה שברצונך לקבל ? (רק ה"פ ולא תוכנות מסרים \ פלאפון שבכל מקרה נגמרה לו הסוללה עד ליום ראשון ) . לילה טוב . |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ואל תנסה לקטול אנשים כי אתה פשוט לא מצליח, וכמובן בגלל התגובה הזאת הסיכויים שיפנו אלי נמוכה וכתבת שטויות . |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
ד"א אליך דווקא אני לא בטוח שאפנה מכיוון שזכור לי איזה שטויות עשית, כמו : "אבא שלי ישן עכשיו" או "הוא לא עונה לטלפון", מרגע שהגיע אליך הכסף של הלקוח שהפנתי אליך לקח מעל 4 ימים עד שבכלל הזמנת - מסכנה, לא חברה טובה בכלל ובושה לעבוד אצלה . |
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני הצעתי לך לעבוד אצלי. אז גם אתה תשקול מילים.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|