![]() |
# 1 |
תודה על תרומתך.
|
![]() אהלן אהלן לכולם , מזמן לא ראיתי את כולכם
![]() לצבא יש נטייה לקחת את רוב הזמן בחיים ![]() לפני שאני ניגש לעבודה בכלל , בהזדמנות זו , בתור מנהל גרפיקה לשעבר , אני רוצה לאחל המון המון המון המון בהצלחה לכל מי שמנסה להתמודד לניהול פה, !!! חזק ואמץ ![]() -----------> בנימה אופטימית זו ![]() היה לי קצת זמן בסופ"ש אז עשיתי לי קצת כיף חיים [: )] לעבודה קוראים: Modern Life ..מבטאת קצת איך שאני רואה את החיים המודרנים , - מינימליסטיים ושמחים ![]() המידול: 3DS Max 9 רינדור: Vray 1.50 SP1 פוסט פרודקשיין: Photoshop CS3 (כפי שמצויין בעבודה) -----> לעבודה <----- הולך להיות לי הרבה יותר זמן לעשות דברים כי אנ ביומיות ועכשיו אפשר לחזור לגרפיקה ![]() ויש מחשב חדש לרנדר הכל : ) סתם מי שמתעניין: Quad 2.4 = משהו כמו 9 GB GForce 8600 GT 2GB RAM, 888Mhz זה הדברים החשובים , בקשר לעבודה, תמיד שמח לשמוע תגובות, הצעות וביקורות ; ) טוב לראות את כולם : ) חג שמח שמח שמח **כשבאתי לפרסם את זה הוא אמר לי שיש לי 15 יותר מידי סמיילים ממה שמותר ; ) , אז אני כן אופטימי
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|