![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
בריכות שחייה פרטיות יש אנשים שמבינים בזה?..
שלום לכולם,
ככל הניראה אנחנו מעוניינים לקנות בריכה לבית משהו בקוטר 366 וגובה 122.. עכשיו כל התוצאות שמצאתי היו במחירים סבירים אבל לא מקבלים עם הבריכות הרבה דברים.. כמו ערכה לניקוי הבריכה (כלור וכאלה יש רק משאבת מים) במקרים רבים סולמות, כיסויים עליון ותחתון ועוד.. השאלה שלי היא אם מישהו מבין יוכל להסביר לי קצת יותר על הדברים, והדבר השני זה אם מישהו קנה ממקום טוב בריכה בסיגנון (לא אובלית) ויכול להמליץ לי זה יעזור (: שהיה לכולם שבוע טוב. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
תפרט בדיוק על מה אתה רוצה הסבר?
בחופש הגדול עבדתי עם חשמלאי בהרצליה פיתוח אז אני כבר התחלתי להבין קצת בעניין הבריכות.. סה"כ יש את הבריכה, וכמה מטרים ליד זה צריך להיות חדרון כזה, שם יש את המשאבה (הדבר העצבני.. מה שעושה את הרעש והכל..) והוא מסנן ועושה את העבודה . זה מה שאני יודע.. תפרט מה אתה רוצה לדעת?
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
נסה את חברת "ספלאש".
|
![]() |
![]() |
# 4 |
הוסטסניון
|
# 5 |
הוסטסניון
|
כסף טוב אתה עושה מהעסק אה ניתאי?
![]() |
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
חחחחח לא זה כסף של ההורים אני חוסך את שלי לרישיון (:
ותודה לכולם אני אשמח לעוד עצות ועזרות.. בקשר למה שכתבת מושיק משהו בסיגנון הזה: http://rocky-sport.shopy.co.il/products/81428 רק עם איבזור טוב ולא החרטא שיש שם. לילה טוב. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי בדימוס
|
אני מבין בבריכות אבל גדולות שבונים כמו בבתי מלון..
אם תצטרך עזרה בזה אל תהסס לשאול... |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
זו בריכה חרטה מה שאתה רוצה .. הכי טוב להזמין בריכה מיקצועית שחופרים וכל זה אם יש מקום ותקציב למה לא .. כמובן התחזוקה יקרה בשמיים אבל ..
והבריכה הזאת לא נראת כזאת משו .. בוא נגיד שלא נראה לי שאפשר לעשות בה מסיבות בריכה =D |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חוץ מזה שזה יותר למשפחה וזה, ודבר אחרון אנחנו לא טחונים התקציב עומד על 2000-3000 ש"ח בחריגה. מה לעשות שבונים בית לא נשאר הרבה כסף.. לילה טוב ותודה אלמוג. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
למה לבזבז על בריכה ולא ג'אקוזי קטן בתוך הביתה?
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|