![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
צריך באנר ,יש תמורה (לא כספית)
טוב ,אני צריך באנר קטן ונחמד ,הבנאר הזה נצפה הרבה - ומי משחק CZ בטוח מכיר אותו
![]() זה הבאנר בעיקרון: ![]() אני רוצה משהו חדש ,כבר נשבר לי מהבאנר הזה ![]() אני צריך משהו לחורף כזה... לא יודע להסביר.. שהסברתי לחבר שלי הוא עשה לי משהו שלא אהבתי: ![]() אשמח עם יש פה משהו בעל כישרון שיעשה לי משהו נחמד כזה ![]() ממליץ לצרף תמונות מgoogle של "Counter-Strike" אפשר לכתוב אותו טקסט.. כמובן אותו גודל באנר - הבן אדם שיעשה לי את זה ויצא יפה אני אשמח לתת לו משהו שבא לו מהחברה שלי אדמין על PUBLIC / שרת רדיו / אחסון קטן. תודה רבה מראש.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
יאירושקה אחשלי חח דדבר איתי
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 4 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
ציטוט:
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
||
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
תן לי תמונות של הדמויות של הקאונטר סטרייק שהרקע שלהם לבן,
אני אעשה משהו מפגיז :] |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אין בעיה שחר.
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
מה זה הרקע הזה?
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
נחמד תודה אל ההשקעה רק סדר תכתב שהיה נורמאלי ואת "חורף בחברת"...
ושחר קבל כבר תעונש שלו סמתי לו סוספנד על האתר http://opacity.co.il/ עד שלא יבקש סליחה + באנר
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|