|
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
פעולות בJS: ביצוע פעולות כל מספר שניות, יציאה ולא רענון ועוד..
שלום לכולם,
יש לי קוד בJS : קוד:
if (self.close) { ...... } [ובUNLOAD מתואר להגיע לפונקציה עם קוד זה], כיצד אני יכול לוודא שאכן החלון נסגר [כלומר לחצו על הX], ולא ריעננו את החלון? או, בדרך אחרת - כיצד אני מבטל רענון החלון [בכל דרך, F5 מקש ימני וכדומה, לא בהכרח להסיר, אלא לא לאפשר לו לבצע את הרענון]. ----------------------------------- עוד, כיצד אני מבצע פעולה מסויימת כל מספר מסויים של שניות [בעתיד אני ארצה כל כמה מאיות השניה [כלומר ממש ממש ממש מהר, בינתיים אני רוצה לראות את זה קורה ולכן כל כמה שניות..]. יש לי את הקוד הבא, קוד:
function refreshmsgs() { xmlHttp=GetXmlHttpObject(); xmlHttp.onreadystatechange=stateChanged; ...... xmlHttp.send(null); setTimeout("refreshmsgs()",5000) } קוד:
refreshmsgs() היכן טעיתי? ----------------------------------------- שאלה אחרונה, אני משתמש בAJAX כדי לקבל נתונים ולהכניסם למסד נתונים, בצורה רגילה [בלי AJAX], הנתונים ניכנסים כרגיל ומוצגים כמו שצריך, אך כאשר אני משתמש בהעברת הנתונים דרך AJAX הנתונים ניכנסים בצורת UTF-8 [שמוצג כסוג של ג'יבריש], ואין לי דרך לאחר-מכן לקרוא אותו, איני יכול כרגע לשנות את כל האתר/המסדים לקידוד UTF-8, מה אפשר לעשות כדי להזין עברית תקינה שתוכנס ותקרא כרגיל? תודה לעוזרים מראש ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|