![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
צריך עזרה בקידוד אתר
יש לי PSD אני יודע PHP וסלייסים קצת
איך אני יכול לחתוך בAdobe ImageReady CS2 שיהיה את הדבר הבא: יהיה את התמונה למשל והטקסט על התמונה יהיה אפשר לערוך אותו מהקובץ HTML שאני יקבל . זאת אומרת שאם אני יעשה את האפשרות טקסט בחיתוך זה יהיה רקע לבן איך אני עושה שישאר הרקע ורק יהיה אפשרות לראות את הרקע המקורי ולערוך את הטקסט מהדף HTML שמקבלים לאחר הקידוד בתוכנה ? תודה רבה לעוזרים, מקווה שהבנתם למה אני מתכוון . |
![]() |
![]() |
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
קודם כל תסביר, מה הקשר לזה שאתה יודע PHP?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
כי אני מתכנת את האתר בPHP אז אולי זה חשוב אני לא מבין כ"כ בתוכנה הזאת
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
אי אפשר לתכנת אתר ב-PHP לפני זה צריך לקודד אותו וגם לעצב אותו אם כבר יש לך עיצוב אתה פשוט חותך איך שבא לך(איך שנוח לך)וגם תתחשב במשתמשים שלהם גם יהיה נוח מומלץ מאוד למחוק כל מילה ומילה שיש רק אם זה איזה כפתור אז לא חובה פשוט נגיד יש לך בלוק מסויים ובתוכו מילים אז תמחוק אותם ותגזור את הבלוק בנפרד וככה את כל האתר ואחרי זה תקודד אותו ורק אז תוכל לתכנת אותו
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לאחר שגזרת תעשה ctrl + alt + shift + s = save for web אני ממליץ לך לעשות
את הסוג html על XHTML, ותבדוק שלמעלה זה יהיה : html and images.. בהצלחה.. |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
כן אבל תיראו
אם יש רקע והוא נגיד של איזור טקסט אני רוצה שישאר הרקע ורק יהיה עליו טקסט בHTML למה אם אני עושה באפשרות טקסט שאני חותך את האיזור הזה אז הרקע יהפוך ללבן אתם מבינים ? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
אין כמו ב127.0.0.1
|
ציטוט:
אני אישית לא אוהב לחתוך ככה, אני עושה MARGE VISIBLE לתמונה ואז אני מסמן את מה שאני רוצה בעזרת כלי הסימון, פותח לי לייר וצובע את מה שכבר השתמשתי בו בשחור.. |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
בשביל לעשות שתוכל לשים טקסט על תמונה אתה צריך קודם לשמור כHTML וזה...לגשת לקוד הHTML למצוא את התמונה ולעשות בTD שהיא נמצאת בא רקע...ואז תשים שם טקסט ...
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|