![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
בעיה במערכת העלאת קבצים
יש לי מערכת העלאת קבצים אני מנסה לעלות קבצים בעיברית וזה לא עובד טוב זה לא מראה את סוג הקובץ יענו שאני מעלה באנגלית מופיע שזה mp3 כמו שצריך בעיברית לא ..!
תעלו ותראו www.sendir.com |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
טוב אני לא באמת יודע אם זה מערכת מוכנה או לא
אבל הרושם שלי היא כן נראה לי אתה מסטול או משהו ... תסתכל : PHP קוד:
PHP קוד:
שוב כתבת : PHP קוד:
PHP קוד:
ד"א את הקוד של ה META שמגדיר שפה - כתבת 5 פעמים....בשביל מה בדיוק ?? עוד דבר כתבת 150 מגה מקסימום של להעלות אבל כתבת שם באתר MB 90000 אולי התכוונת ל 90000 KB ? וגם אז זה יוצא 90 מגה בערך (עדיין לא 150) אז בתור התחלה תתקן את כל השגיאות שיש לך בדף עם השפה... כנראה שזה המקור לבעיות שלך. זה הדבר הראשון שהייתי בודק. |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
לאלאל אני לא מדבר על זה..
תנסה להעלות קובץ בעיברית טקסט או שיר או משהו .. ותראה את התוצאה ובאנגלית גם תנסה ותראה .. את התוצאה בעיברית לא מוגדר סוג הקובץ באנגלית כן מוגדר .. תנסה לעלות קובץ בעיברית ולהוריד .. תראה איך זה נשמר לך |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
1. נתתי לך הערות על כל האתר...ההגדרה של הקידוד הלא נכונה ושהיא מתבצעת מלא פעמים
בטוח משפיעה על משהו...אז תתקן את זה ותנסה אם עדיין יש בעיה אתה מוזמן להדביק פה את הקוד שמושך את הסיומת של הקובץ מהקובץ שהועלה... ואז אולי זה טעות בקוד. |
![]() |
# 5 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
ניסתי את מה שאמרת ולא טוב ..
PHP קוד:
|
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אתה צוחק עלי ?
זה החלק שנותן למשתמש להוריד את הקובץ.. בדיוק הפעולה ההפוכה תחפש איפה שכתוב משהו עם $_FILES ו\או move_uploded_file |
![]() |
# 7 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
צודק הנה ..
PHP קוד:
|
![]() |
# 8 |
תודה על תרומתך.
|
כמה שורות לפני זה - מה שנותן לך את $rand2
.. |
![]() |
# 9 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
יש את זה
PHP קוד:
PHP קוד:
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך.
|
פה טמונה הבעיה :
PHP קוד:
אתה צריך למשוך ממנו את הסיומת... אני לא יגלה לך אבל תעשה אחרי ה FILENAME תעשה לו ECHO ו DIE ד"א למה להשתמש במערכת קבצים במקום DB ? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|