![]() |
# 1 |
מנהל ראשי
|
דרושה דעתכם על מחשב נייד
שלום לכולם,
אני זקוק לדעה לגבי לפטופ של HP מדגם G3051EA סוג מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology • מעבד Intel® Core™ Duo Processor T2050 • 1.60 ג'יגה הרץ , זיכרון מטמון של 2 MB ברמה 2, מהירות אפיק 533 מגה הרץ • Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g, LAN אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP Home Edition יכולת שדרוג מחשב תואם Windows Vista*Windows Vista Premium Ready יישומים נתמכים Windows Vista Premium Ready זיכרון סטנדרטי 1,024 MB סוג הזיכרון DDR2 533 מגה הרץ זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR2 של עד 2GB מערך הזיכרון (2 x 512 MB) כונן דיסק קשיח פנימי 120 GB בקר הדיסק הקשיח כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive מהירות כונן הדיסק הקשיח 5,400 סל"ד סוג הכונן האופטי Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer (שכבה כפולה) מודם מודם 56K במהירות גבוהה ממשק רשת ממשק רשת משולב אתרנט 10/100BT טכנולוגיות אלחוט Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g, LAN אלחוטי משולב יציאות קלט/פלט חיצוניות יציאת VGA אחת; 2 יציאות USB 2.0; מחבר מודם RJ 11 אחד; מחבר אתרנט אחד RJ 45; S-video TV out; יציאת פלט-אוזניות אחת גודל תצוגה 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen רזולוציית תצוגה 1,280 x 800 מתאם וידאו Intel® Graphics Media Accelerator 950 זיכרון RAM עבור וידאו זיכרון וידאו משותף של עד 128 MB לוח בקרה לחצני Music ו-DVDPlay שמע פנימי 3D Sound Blaster Pro שמע 16 bit תואם משולב רמקולים ומיקרופון רמקולי Altec Lansing® לוח מקשים מקלדת תואמת בעלת 101 מקשים התקן הצבעה Touch Pad עם לחצן הפעלה/כיבוי ומשטח אנכי ואופקי המיועד לגלילה מעלה/מטה, שליטה על עוצמת הקול, לחצני השתקה, 1 לחצן הפעלה מהירה סוג אספקת המתח מתאם מתח 65 וואט AC מפרט מלא נמצא בכתובת: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he...-77924341.html אשמח לדעתכם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
ללא מחיר אין טעם בדעה, ניידים נמכרים לפי הצורך.
אם אתה רוצה דעה על פרטי הנייד כפי שהם, בסדר גמור. מדובר בטכנולוגית עיבוד שכבר לא תחת שימוש. גם בתוך הטכנולוגיה המדוברת, המעבד נחשב לLow-End. הם טוענים שהמערכת מוכנה להתקנת Windows Vista Premium, אך היא לא (נגיע לכך בהמשך). 1,024MB הוא נפח מעולה לעבודה מול Windows XP, לא Vista. תדר הזכרונות (266MHz/533MHz) יגביל לך את רמת ביצועי המערכת. הכונן הקשיח שצוין הוא 5,400RPM, כתוצאה מכך שליפת המידע לא תהיה מהירה. יחידת העיבוד הגראפית היא Intel GMA 950, מאוד מאוד בסיסי, הוא מנצל את זיכרון המערכת והוא אינו מסוגל להריץ את ממשק הAero של Vista, בנוסף הוא אינו מתאים כל כך לישומים הקשורים לגראפיקה מתקדמת (משחקים, עריכת וידאו, עריכת תמונות מורכבות וכו'.). כרטיס הקול מאוד מאוד מאוד בסיסי, אתה תיראה שברוב המקרים טכנולוגית שמע מסוימת אינה נתמכת ע"י הכרטיס. חוץ מזה, הכל סבבה. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מנהל ראשי
|
תודה על תגובתך,
המחיר עומד על 5736 ש"ח. קיבלתי את הערותיך, והבנתי שחוץ מהכול, הכול סבבה ![]() אז השאלה הבאה שלי היא האם אתה כן מכיר נייד בתקציב דומה שיכול להציג ביצועים טובים יותר, אומנם גם המחשב הזה נחשב "טרקטור" בשבילי, אבל כמובן..אם יש משהו יותר טוב באותו המחיר..אז למה לא? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
אני קניתי לפני כחצי שנה (קצת פחות) מחשב כזה : מסך 15.4 אינטש כמו שכתבת(אותה רזולוציה) כרטיס מסך מבוסס אינטל בדיוק כמו שלך (אני רק מתכנת על המחשב - ככה ש 128 מגה לכרטיס מסך זה מספיק לי) זיכרון 1 גיגה מהירות 800 DDR 2 הארד דיסק של טושיבה 80 GB מהירות 7200 + כונן USB להארד דיסק נוסף (לגיבויים) צורב DVD של NEC (גם בערך כמו שהוצע לך) מעבד CENTRINO רגיל 1600 (לא היה לי כסף ל DUO) אלחוטי - התקן של GIGABYTE תומך בהעברה של עד 108 MPBS (לא יודע כמה זה שימושי כי רוב הנתבים בארץ תומכים עד 54) יש לי גם מקשים של BLUE KEYS לשליטה ישירה בכל התכונות של ה SOUND + 2 מקשים נתנים לתיכנות אישי.. אממ יציאות : RJ45 (אטרנט) ,RJ11 , S-VIDEO יציאה למסך חיצוני, 3 יציאות USB2.0 יציאה של FIREWIRE יציאה שאני אפילו לא יודע איך קוראים לה - שדוחפים לשם זיכרון של מצלמה וזה קורא ישר מהזיכרון PCMCIA מערכת סאונד של INFINITY וזהו בעיקרון... לא פירטתי ממש כי אין לי כוח לכתוב הרבה בכל מקרה...כל המחשב כביכול מבוסס אינטל (לוח אם וכד') שילמתי עליו 5100 שקל. זמן אספקה - 3 שעות הזמנתי את המחשב בשעה 2 קיבלתי אותו ב 5. אני מאד מרוצה מהמחשב...נותן לי ביצועים מעולים לכל הדעות בדקתי עליו גם את ה XP וגם את SUSE10.1 הכל עובד חלק חלק. |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
יכול להיות שההפרש (אם כי מלכתכילה זה נשמע יקר יותר) יושב במעבד? (duo)
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
1. אני קניתי את המחשב לפני מספר חודשים טובים - אני חושב שהמחירים ירדו מאז 2. שים לב שיש הבדל במהירות בין הזכרונות 3. אני שילמתי קצת יותר ממה שהמחשב באמת שווה בגלל זמן האספקה המהיר.. אני שינתי במפרט מה שאני רוצה לפי הכיס שלי אתה יכול להוסיף \ להוריד וכד' זיכרון בלי בעיה בכלל עדיין לא כל אחד מספק לך מחשב ב 3 שעות מרגע ההזמנה ובנוסף אני יכול להגיד בלב שלם שגם התמיכה היא ככה כלומר בטעות שרפתי את המחשב הנייד (היה לי בעיה בהגדרה של מצב המתנה ב SUSE והמחשב לא נכבה והכנסתי אותו דולק לתיק סגור במשך 12 שעות בערך ומהחום נשרף דברים בלוח אם) הלכתי לתקן אותו - תוך שעה - שעה וחצי החליפו לי ללוח אם חדש.. מחשב של חברה כמו HP תחכה שהם ישלחו למעבדות ויתקנו ויחזירו לחנות שקנית ממנה - תהליך שיכול לקחת שבוע בשקט) אני שילמתי יותר בגלל המהירות של השירות מכיוון שזה מאד קריטי לי זמן תגובה - אני עובד עם כמה חברות מאד גדולות ואני לא יכול להרשות לעצמי להיות יותר מיום וחצי בלי מחשב. בנוסף גם יש לי עוד כמה חלקים שקניתי כמו הכונן להארד דיסק נייד לגיבויים ועכבר אלחוטי אופטי... זה אולי שינויים של 200 שקל לפה או לשם אבל העדפתי את המהירות של השירות על פני DUAL CORE כי עם כל הכבוד לא שווה לי כל המחשב אם יש תקלה ואני לא יכול לעבוד יותר מיומיים - שלושה. דבר נוסף יש לי אחריות לשנה עם אפשרות להרחיב את האחריות עד 3 שנים תמורת תוספת של בערך 60$ - כמה חברות בארץ נותנות לך את האפשרות להרחיב את האחריות ? |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
64 BIT ? Turion X2 2 GB זיכרון של Gateway ? כי זה מה שקיבל כרגע דוד שלי מה אתה אומר עליו ? ולמה ההבדל כזה יקר? הוא קנה את זה בחול ב 800 $ , משהו שלוקח הרבה מחשבים פה לא ?
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|