![]() |
# 1 |
חבר על
|
מציע את עצמי כתומך / נציג מכירות
שלום לכולם,
שמי אבי ואני בן 14 עוד מעט 15. אני מציע את עצמי בתור נציג מכירות / תמיכה טכנית. יש לי ידע בתחומים הבאים: * אחסון: ידע מלא בפאנל da וקצת בcpanel (אני זקוק לשפשוף קל) ידע בעלת מסד דרך הssh יודע בפתיחת לקוחות יודע להתעסק עם phpmyadmin ולעלות מסדים תמיכה בלקוחות * שרתי משחק+bnc: תמיכה בשרתי משחק + bnc הרצת שרתי משחק cs1.6/cs:s/cz/tactical Ops (במקרה חרום זאת אומרת שאני לא המריץ הראשי) + bnc * שרתי vent/tem: הרצת השרתים תמיכה בלקוחות * שרתי רדיו + בוט שידור: הרצת שרתי רדיו + בוט שידור (זה הדבר שאני יודע להריץ הכי טוב) תמיכה בלקוחות * התקנת מערכות חינמיות: התקנת מערכות פורומים: ipb,phpbb והתקנת מודים התקנת מערכות פורטל: Hebunker, phpnuke ניסיון: עבדתי כשנה בwisetp/serv-in וזמן קצר בgame-serv **כותב בשפה ברורה ללא שגיאות **יכולת שכנוע טובה **זמין רוב שעות היום ובתוכנות מסרים (mirc/icq/msn) ופלאפון **סובלני דרישות מהעסק: עסק לפחות עם שרת יעודי אחד עסק רשום (רצוי) עסק עם וותק של חצי שנה התמורה: בוט שידור/כסף אם אתם מעוניינים בשירותי תשאירו פה הודעה עם פרטים ואתר העסק / תשלחו לי הודעה פרטית ואני יחזור אילכם
= Last edited by Avi.B; 29-08-06 at 17:01.. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|