![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
אפשרי לעשות מערכת כזאת? וכמה היא תעלה בערך
תראו...
אני רוצה לעשות שאדם יכניס את השם שלו וזה יחפש בתוך מאגר מידע(תנ"ך) את השם אם יש אותו במדוייק או...(וכאן החלק הקשה) למצוא פסוק שהאות הראשונה של השם זה האות הראשונה של הפסוק והאות האחרונה של השם זה האות האחרונה של הפסוק משהו כמו שיש באתר http://www.tehilim.net/ זה אפשרי?? זה קשה?? כמה בערך זה יעלה? ואם אפשר רעיון כלשהו לאיך לעשות את זה תודה |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אפשרי, לא יותר מדי קשה, צריך מאגר תנכ"י גדול מאוד ושיחולק לפי פסוקים ואז זה לא יותר מדי עבודה
מבחינת מחיר לא אמור לעלות יותר מדי, אני לא אציין כאן מחיריםכי כל אדם והמחירים שלו
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב"ה
אם יהיה לך את התנ"ך במסד נתונים. שכל פסוק בשורה. לא תהיה בעיה לעשות את זה.
# 4 |
הוסטסניון
|
אני יכול להשיג את כל התנך בכתב זה לא בעיה
השאלה איך לשים אותו במסד ואז איך שיקרא..... וכמה זה יעלה בערך? |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא הרבה אם התנ"ך בתוך המסד זאת לא אמורה להיות בעיה.
כ 100-150 ש"ח (אפילו פחות) זה מספיק זה לא חערכת זה סך הכל חיפוש בתוך המסד.
# 6 |
הוסטסניון
|
אפשרי, מבחינת PHP וMYSQL זה אפילו מאוד פשוט.
השאלה היא איך אתה הולך להכניס לתוך הDB את כל התנ"ך? אם זה מבחינת הרעיון הראשון מספיק שאתה מכניס את התנ"ך בלי לסדר לפי פרקים וכו' וכו' כו' אבל אם אתה רוצה את זה ברעיון השני, אז זה כבר לעשות את הDB לפי פסוקים. בשביל שנוכל לזהות את תחילת הפסוק וסוף הפסוק. |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
ניראה לי יהיה עדיף לך לקנות מערכות שתכניס את הפסוקים למסד.. זו לא בעיה םשוט עושים שאחרי כל ; זה יכניס
# 8 |
הוסטסניון
|
אז מה אתם ממליצים לעשות בסוף?
יש לי אפשרות להכניס את התנ"ך מאתרים כאלה http://kodesh.snunit.k12.il/i/t/ וכן אני מעדיף שיראה את המיקום של הפסוק השאלה איך באתר הראשון שהראתי איך הם עשו את זה Last edited by נריה; 08-08-06 at 14:35.. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
לפי האתר הזה זה הרבה יותר קל להכניס את כל התנ"ך למסד נתונים. "השאלה איך באתר הראשון שהראתי איך הם עשו את זה" זה ממש קל, אם היית יודע SQL היית מבין כמה זה קל לעשות כזה דבר. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
אוקי זה קל
אבל נגיד שאני מעתיק מהאתר הזה(כמובן עם אישורים והכל) יהיה אפשרות שכאשר זה מוצא את הפסוק זה יראה את המיקום שלו?? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
כלים לאשכול | |
תצורת הצגה | |
|
|